5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Trikovi dejtinga sa devojkom u znaku: Rak

Trikovi dejtinga sa devojkom u znaku: Rak

Devojke u znaku Rak vole direktne ljude, direktne razgovore i iskrenost. Ako se držite toga, već ste na pola puta. Međutim, interesantna strana cele priče je da vi morate da budete direktna strana, jer ona to sigurno neće biti!

Očekivaće da joj iskreno govoriš o osećanjima i da iniciraš vezu. Pošto si muškarac, sasvim je normalno napraviti prvi korak, ali svakako postoji rizik odbijanja. I ovo je upravo zašto se ne otvaraju na prvu loptu! Mrze da budu odbijeni!

Kao što je ranije pomenuto, biti direktan za njih čini čuda. Ako ste zainteresovani samo za krhku vezu, recite im to, i možda pristanu. Međutim, ako ih navedete da pomisle da želite dugu vezu, a ispostavi se suprotno, to bi ih povredilo, s obzirom da su jako delikatni. Za njih, vezu čini poverenje i morate toga i da se držite u svakom pogledu. Kada počnu da vam veruju, približiće vam se. Slobodno ih obasipajte pažnjom i komplimentima, jer ih puno vole. Međutim, nemojte to raditi tek reda radi, jer će znati da li ste iskreni ili ne!

rak2 Trikovi dejtinga sa devojkom u znaku: Rak

Kupite je nežnošću i iskrenošću

Potrebno je mnogo discipline da oduševite devojku u ovom znaku. One vole kulturne i iskusne ljude koji su voljni da svoje probleme podele i da zajedno nađete rešenje. One su one koje se nikada neće umoriti od pomaganja onima koje vole, ali morate da budete iskreni s njima. Odvesti ih u diskoteku ili pab je definitivno loša ideja jer više vole predstave, muzeje i prvoklasne restorane. Vole kada je sve lagano, meko i elegantno.

Sa devojkama u ovom znaku strpljenje je ključ jer ih ništa neće prelako privući. Ako ste iskreni, obasuće vas ljubavlju i toplinom. Nije im strano fizičko pokazivanje pažnje. S druge strane, ako ih pritiskate, stvari bi mogle da se izmaknu kontroli i odu u potpuno drugačijem smeru jer one donose odluku u sekundi!

Strategija je jednostavna. Budite nežni, iskreni, pametni i strpljivi. Vremenom će postajati sve bliža, i kad jednom bude vaša, nema strastvenije i senzualnije osobe od nje. Njena ljubav je čista i iskrena, i osećaćete se blagosloveno da dobijete njenu ljubav. Ali onda, da bi to opstalo, morate da je zaslužite svojom iskrenošću.

Jednu stvar zapamtite – bez obzira na to što su pomalo staromodne i očekuju da prvi napravite korak, neće voleti da samo vi vodite glavnu reč u vezi. Lako će se prilagoditi ako joj ukažete poštovanje, i tretirate je s nežnošću. Kad je jednom osvojite – vaša je za ceo život, ako znate kako da je pazite.

Kako osvojiti devojku Ovna, Bika i Blizanca pročitajte ovde.


Luka Majović voli pisanje i umetnost. Pokreću ga dobri ljudi.

 

Editors choice