Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Trikovi dejtinga sa devojkom u znaku: Škorpija

Trikovi dejtinga sa devojkom u znaku: Škorpija

Škorpija je tip osobe sa kojom je jako teško izaći na kraj i jako ju je teško pridobiti; bez obzira na to, najpoželjnija je. Strast, hedonizam, jak mentalni sklop su samo delić onoga što krasi tvoju buduću devojku.

Kao zaleđena vatra, i uprkos paradoksu, neverovatna emotivnost i seksualna želja tinja ispod hladne površine, koja ume da se učini apatičnom i dalekom. S tim na umu, moraš da znaš da igra zahteva volju i želju da se trudiš i zaradiš povlastice ovog otrovnog bića, mada je ovo često gotovo pa nemoguć izazov za većinu.

Opcija koja može pomoći u osvajanju njenog srca je suptilna ponuda stabilnosti i bezbednosti: ako si neko ko može emotivno da je podrži, Škorpija će ti se približiti, ali samo ako umeš da izdržiš njen ubod. Ova tempirana bomba je vrlo emotivno kompleksna i to je nešto što će se pokazati vremenom ako budeš umeo dobro da je neguješ.

Iako je ova osoba po karakteru sama sebi dovoljna, samoća je poslednja stvar na svetu koju ova osoba želi. Ona traži posvećenost, lojalnost i odanost kojom ćeš moći da joj ugodiš, ali ne u onoj meri u kojoj činiš da se oseća zarobljeno. Uzbuđenje je krucijalno jednoj ovakvoj osobi, s obzirom da je zavisnik od euforije, bilo da se radi o divljem seksu ili nečemu drugom: zadovoljstvo mora da bude u svakom uglu njenog života.

Neke stvari koje mogu da ti smetaju ili da ti budu odbojne kod jedne Škorpije su njena narcisoidnost i neke manijakalne tendencije koje umeju da budu jako preterane. Ova osoba gleda da ispuni lične praznine, pre nego što brine za potrebe druge osobe, ali uvek gleda da toj drugoj osobi podari samo najbolje što može, kada može.

sllika Trikovi dejtinga sa devojkom u znaku: Škorpija

Vatrena u svakoj oblasti života

Iako se čini da je Škorpija teška, istina je da je to sve mehanizam odbrane; i njeni ubodi su samo metod odbrane. Ako sretneš Škorpiju, recimo, u klubu (gde će njena pojava često biti ispraćena visokim štiklama i rečenicom Kupi mi piće), najbolji način da je oduševiš je da joj ostaviš mnogo prostora da diše i da imaš poker lice.

Ona mora da bude ono za čim žudiš i želi da oseti da si svestan da je zaslužuješ. Najbolji način da izbegneš ubod je da očekuješ ubod i budeš spreman da ga prihvatiš raširenih ruku. Sve u svemu, Škorpija zaista i jeste prava žena-ulov, te je zato i cela borba za nju opravdana!


Luka Majović voli pisanje i umetnost. Pokreću ga dobri ljudi.

Editors choice