Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Trikovi dejtinga sa muškarcem u znaku: Vaga

Trikovi dejtinga sa muškarcem u znaku: Vaga

1/2

Sedmi znak zodijaka u zapadoj astrologiji je Vaga, kojim vlada Venera. Smatra se muževnim i pozitivnim znakom i povezuje se sa vazdušnim elementom dok je u sedmoj astrološkoj kući.

Muškarac Vaga, kao što ga i simbol predstavlja, voli harmoniju i jednakost. On želi da održi stvari u ravnoteži, i prilično je svestan stvari, a i pametan je. To je čovek prilično visokog ukusa, uvek se drži pristojno i uvek je doteran u javnosti. Izrazito je izričit povodom mnogih stvari, i to je ono zbog čega je tako poseban.

passionate love Trikovi dejtinga sa muškarcem u znaku: Vaga

Ono što morate da zapamtite ako želite da se zabavljate sa muškarcem u znaku Vage je da mu je lepota jako važna. I, ne radi se samo o spoljašnjoj lepoti! Za ovog muškarca je bitno da partnerka zrači i unutrašnjom lepotom kojom će ga privući. Muškarac Vaga je izuzetno interesantna kombinacija osećajnosti i inteligencije, i održava ravnotežu između ova dva. Njegova racionalna strana nikada ne nadvlada njegovu emotivnu stranu, i obrnuto. Stoga, od njega se ne može očekivati da bude ni preterano emotivan ni preterano racionalan.

Muškarac Vaga je suštinski romantična osoba. Ali njegova zamisao romantike je prilično drugačija od tuđih – jako je prefinjena, lagana i po prirodi senzualna. Nije iznenađenje kada muškarac Vaga organizuje večeru uz šampanjac i mesečinu i neku divnu muziku, s obzirom da je ovo način na koji on doživljava romantiku.

Editors choice