5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Tudors: Kraljevstvo košulja stiglo u Beograd

Tudors: Kraljevstvo košulja stiglo u Beograd

Košulja je najčešći odevni komad koji muškarci biraju još od davnina i prikladan izgled muškarca danas se ne može zamisliti bez dobre košulje.

Od 3. juna ove godine Beograđani su dobili kraljevstvo košulja u glavnoj šoping zoni u Knez Mihailovoj 34! Otvorena je radnja Tudors sa najvećim izborom muških košulja koji ste ikad videli!

Svečano otvaranje radnje Tudors najavljeno je za četvrtak, 5. jun u 19h. Očekuje se veliki broj gostiju među kojima će biti i brojni novinari.

206606 397113050373484 594674228 n Tudors: Kraljevstvo košulja stiglo u Beograd

Tudors je novi brend u Srbiji, namenjen isključivo muškarcima, lider u proizvodnji modernih košulja namenjenih muškarcima svih godina, zanimanja i modnih pravaca. Tudors nudi moderne i elegantne, strukirane i klasične, poslovne i sportske muške košulje u svim bojama i dezenima. Ono što će najviše obradovati sve potencijalne kupce brenda Tudors je to da su cene više nego pristupačne. Cene košulja su od 1,299 do 4,499 dinara, s tim što je najveći izbor košulja u cenovnoj kategoriji do 2,000 dinara.

Tudors 1 Tudors: Kraljevstvo košulja stiglo u Beograd Tudors 2 Tudors: Kraljevstvo košulja stiglo u Beograd

Tudors je nastao u Turskoj pre tri godine od male porodične firme za proizvodnju košulja. Sinovi su nastavili tradiciju koju je započeo njihov otac, napravili su brend Tudors koji nudi veliki izbor košulja po veoma pristupačnim cenama. Za samo tri godine brend je postigao veliki uspeh tako da sada u Turskoj broji preko 120 radnji. Uspeh nije ostao samo u granicama Turske već je brend prisutan i u Nemačkoj, Iraku, UAE, Makedoniji, a sada i u Srbiji.

Tudors u ponudi ima i polo majice, kravate, leptir mašne, dugmad za manžetne i kaiševe, a uskoro će asortiman biti dopunjen čarapama i donjim vešom.

Skoro da je nemoguće zatražiti boju ili model košulje koju Tudors nema, u šta možete i sami da se uverite ako posetite Tudors radnju u Knez Mihailovoj 34.

Tudors 3 Tudors: Kraljevstvo košulja stiglo u Beograd Tudors 14 Tudors: Kraljevstvo košulja stiglo u Beograd Tudors 15 Tudors: Kraljevstvo košulja stiglo u Beograd Tudors 16 Tudors: Kraljevstvo košulja stiglo u Beograd Tudors Tudors: Kraljevstvo košulja stiglo u Beograd

Editors choice