5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Tvoji prijatelji i njegove prijateljice

Tvoji prijatelji i njegove prijateljice

1/3

Jedan od izazova u novoj vezi, koji može da bude izvor nepoverenja i sumnje dok se bolje ne upoznate, jesu tvoji prijatelji i njegove prijateljice. Večno osetljiva tema, muško-žensko prijateljstvo, postaje još osetljivija kad on počne da sumnja da su tvoji muški prijatelji zapravo potencijalni kandidati za vezu i kad ti otkriješ da je on već imao seks sa nekim svojim prijateljicama. I to je samo jedan od najčešćih scenarija koji dodatno komplikuju ionako kompleksne ljubavne odnose.

Razgovaraćete o tome. Mnogo puta. Prebacivaćete jedno drugom, posvađaćete se. Jer, možda prijateljima smatrate i neke bivše, ili imate prijatelje i prijateljice sa kojima stvarno varničite (iako se pravite da to nije tako), ili zato što imate vrlo prisna prijateljstva sa osobama suprotnog pola u kojima zaista nema ničeg seksualnog, a partner ne veruje da je to baš tako. Oboje ćete tvrditi da su muško-ženska prijateljstva moguća, jer imate to u svom iskustvu i oboje ćete optuživati jedno drugo da vaša prijateljstva prelaze granicu.

Generalno, pitanje prijatelja u novoj vezi, potencijalni je izvor emotivne nesigurnosti, jer, stvari stoje ovako: oboje sa svojim prijateljima imate mnogo dužu, temeljniju i stabilniju vezu, mnogo zajedničkih doživljaja i uspomena i vaši prijatelji su vas već videli zaljubljene i angažovane u nekoj vezi – pa su te veze prošle, a prijateljstva su ostala.

prijatelji 3 Tvoji prijatelji i njegove prijateljice

Editors choice