5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

U krevetu sa… Lenijem Kravicom

U krevetu sa… Lenijem Kravicom

As long as I’m living, I’ll be waiting

As long as I’m breathing, I’ll be there

Whenever you call me, I’ll be waiting

Whenever you need me, I’ll be there

Ovim stihovima Leni Kravic (Leonard Albert “Lenny” Kravitz) osvojio je srca žena širom sveta.

leni dddd U krevetu sa… Lenijem Kravicom

Iako mu je danas 47 godina i ima ćerku, i dalje je demonski zgodan i poželjan

Popularni američki pevač, tekstopisac i producent rođen je u Bruklinu 26. maja 1964. godine. Sin je glumice Roksi Poker (Roxy Pocker) i tv-producenta Saja Kravica (Sy Kravitz).

Još kao dete počeo je da svira bubnjeve i gitaru. Kako mu je otac radio na televiziji, upoznao je mnoge džez muzičare koji su imali velikog uticaja na njegovo kasnije stvaralaštvo.

Kravic je do sada snimio sedam studijskih albuma, i procenjuje se da je prodao preko 35 miliona albuma. Dobitnik je pet Gremija, od kojih četiri uzastopna (1999-2002), a uz mnoge druge muzičke nagrade dobio je 1998. i “Vogue Fashion Award”, koja se dodeljuje najmodernije odevenom umetniku. Britanski novinar Tim Garet izjavio je nakon što je Leni dobio ovu nagradu:

Nikakvo čudo što mu svi priznaju da je neodoljiv! Čovek navuče farmerke, stavi nekakvo krzno oko vrata, naniže deset redova perlica i izgleda tako da bih ga najradije pojeo! Pokraj njega svi muškarci mogu da se osećaju gotovo kastrirano.

Leni se oženio 1987. godine glumicom Lisom Bonet (Lisa Bonet), poznatoj po ulozi u seriji “Kozbi šou” (The Cosby Show) i sa njom dobio ćerku Zoi (Zoe).

leni i porodica U krevetu sa… Lenijem Kravicom

Ipak, ovaj srcolomac razveo se nakon 5 godina

Svoj prvi album objavio je 1989. godine. Ovaj album ga je proslavio i omogućio saradnju sa Madonom na pesmi “Justify My Love”, nakon čega je 1992. godine producirao i svirao većinu instrumenata na albumu francuske zvezde Vanese Paradi, žene Džonija Depa, sa kojeg je hit “Be My Baby”. Svoj drugi album “Mama Said” posvećuje majci i svojoj bivšoj ženi.

leni pesme U krevetu sa… Lenijem Kravicom

"Mnogo muzike na mojim albumima je pre stvaranja prvo sanjano", rekao je Kravic

Ako je nežan sa ženama kao i svojim pesmama, onda je jasno zašto ga povezuju sa najlepšim damama sveta. Ni Kajli Minog (Kylie Minogue), Madona (Madonna), Adrijana Lima (Adriana Lima), Nikol Kidman (Nicole Kidman), Eva Longorija (Eva Longoria), Penelope Kruz nisu odolele večitom zavodniku i šarmeru.

leni i zene U krevetu sa… Lenijem Kravicom

Uvek u društvu lepotica!

Leni Kravic poslednje dve godine živi u kamp prikolici na Bahamima, rodnom mestu svoje majke. Poznati muzičar je prodao vilu u Njujorku, ali je zadržao kuću u Parizu, a kaže da ga tropski predeli najviše inspirišu i da je zahvaljujući ovom dvogodišnjem iskustvu snimio novi album “Black And White America”.

Popularni pevač do sada je igrao u filmovima “Precious”, “The Diving Bell”, “Butterfly” i “Zoolander”. Takođe je dobio i ulogu pionira borbe za ljudska prava Endrua Janga u filmu “Selma” Lija Danijelsa.

Godine 2009, po novinama su kružile priče da je Leni u celibatu!

leni go U krevetu sa… Lenijem Kravicom

"Obećao sam to sebi, apstiniraću do braka. Žena ne može da ima samo dobro telo, mora da ima još nešto. Važni su mozak i duh. Moguće je da će to uplašiti potencijalne 'kandidatkinje', ali za mene je od sada celibat prava stvar. Odlučio sam da gledam sve osobine kod žene", rekao je Leni

Od tada su prošle 3 godine, a zgodni švaler Leni nije se oženio. Ili je i dalje u potrazi, ili se ipak ne pridržava svoje odluke? Bitno da je slobodan.

leni sexy U krevetu sa… Lenijem Kravicom

Francuski ministar kulture Frederik Miteran ove godine Leniju je dodelio jednu od najviših nagrada iz oblasti umetnosti u Francuskoj: Orden za umetnost i književnost


Milica Stankić je student španskog jezika i hispanskih književnosti. Obožava život, svoju porodicu, ljubav, prijatelje i milion sitnih iznenađenja. Veruje da pravi poljubac i iskren osmeh mogu izlečiti i najtežu bol. Jedina reč koju ne podnosi je “laž”, i teško onom ko je slaže. Kune se u Servantesa i smatra ga genijem svih vremena, duboko veruje njegovim rečima: “La pluma es la lengua de la mente” (“Pero je jezik uma”).

Editors choice