Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

U krevetu sa… Džejkom Džilenhalom

U krevetu sa… Džejkom Džilenhalom

Džejkob Bendžamin Džilenhal (Jacob Benjamin Gyllenhaal), američki glumac rođen 19. decembra 1980. godine u Los Anđelesu. Rođen je u porodici režisera Stivena Džilenhala (Stephen Gyllenhaal) i scenaristkinje Naomi Foner (Naomi Foner), pa se mladi Džejk počeo baviti glumom kada je imao samo 10 godina. Njegova tri godine starija sestra Megi (Maggie) prva je počela da se bavi glumom, pa je on često izjavljivao kako se osećao kao sprinter dok je pokušavao da nadoknadi sestrinu prednost od 100 metara.

Svoju prvu zapaženu ulogu dobio je u filmu “Doni Darko” (Donnie Darko) 2001. godine. Sledeće godine glumio je u još jednom indi filmu “Dobra devojka” (The Good Girl) zajedno sa glumicom Dženifer Aniston (Jennifer Aniston). Godine 2004. pojavio se u naučno-fantastičnom filmu “Dan posle sutra” (The Day After Tomorrow) tumačeći ulogu studenta koji se bori da preživi i stigne do svog oca za vreme kataklizme uzrokovane globalnim smrzavanjem. Sledeće godine glumio je u filmu “Planina Broukbek” (Brokeback Mountain) koji je bio jedan od najboljih filmova u Džejkovoj karijeri. Za ulogu u ovom filmu dobio je nominaciju za najbolju sporednu mušku ulogu. Poslednjih nekoliko godina Džejk se istakao još i ulogama u filmovima: “Zodijak” (Zodiac), “Princ Persije: pesak vremena” (Prince of Persia: The Sands Of Time), “Ljubav i drugi stimulansi” (Love and Other Drugs) i “Izvorni kod” (Source Code).

slika 156 U krevetu sa... Džejkom Džilenhalom

Neodoljiv dečački osmeh, mami isti na naša lica

Kao dete režisera i scenaristkinje, Džejk je od samog rođenja bio izložen najvišim glumačkih krugovima što je uzrokovalo razne porodične veze, bliska prijateljstva i kumstva sa najvećim svetskim imenima. Džejmi Li Kurtis (Jamie Lee Curtis) je Džejkova kuma, a on sam je kum Matildi Rouz Ledžer (Matilda Rose Ledger) kćerki Hita Ledžera (Heath Ledger) i Mišel Vilijams (Michelle Williams) kolegama u filmu “Planina Broukbek”.

slika 241 U krevetu sa... Džejkom Džilenhalom

Još jedan veeeliki plus za simpatičnog Džejka

Od 2002. do 2004. zabavljao se sa glumicom Kirsten Danst (Kirsten Dunst). “Oboje znamo šta je stvarno i moguće a šta nije. Svesni smo situacije u kojoj se nalazimo jer smo oboje glumci”, govorio je tada Džejk za magazine “People”. Njihov odnos nije imao prijateljski ostali-smo-u-kontaktu epilog. Godine 2009. Kirsten je za časopis “Allure” izjavila kako bi volela da ga sretne, ali kako nisu dobri prijatelji i kako ne održavaju kontakt.

slika 339 U krevetu sa... Džejkom Džilenhalom

Rado bismo se ušuškale u njegovom zagrljaju

Nakon raskida sa Danstovom, Džilenhal je 2006. bio u kratkoj vezi sa Rejčel Stivens (Rachel Stevens) i Natali Portman (Natalie Portman) da bi 2007. započeo romansu sa kolegincom Ris Viterspun (Reese Witherspoon). Ris je tada izjavljivala kako ima veliku podršku najbližih u svemu što radi, a posebno od Džejka koji joj je bio oslonac u karijeri. Njihova veza trajala je dve godine, kada je 2009. par odlučio da svako krene svojim putem.

Džejk je, tokom 2010. godine, često viđan u javnosti sa kantri princezom Tejlor Svift (Taylor Swift). No, njihovi česti odlasci na kafu i razmenjivanje nežnosti u javnosti nisu bili dovoljni da zadrže varnice. Godinu dana kasnije, par je prekinuo svoju kratkotrajnu romansu.

Mediji su mesecima spekulisali kako je Džejk u tajnoj vezi sa koleginicom iz filma “Ljubav i drugi stimulansi” – En Hatavej (Anne Hathaway), no njihova hemija, ostala je na nivou dobrog prijateljstva.

slika 440 U krevetu sa... Džejkom Džilenhalom

Gde ima dima, nema vatre. Tu su samo prijateljske varnice

Izvori fotografija: tawnyweber.com, favim.com, celebitchy.com, fashionindy.com

Prethodne tekstove iz serijala “U krevetu sa” možete pročitati ovde.


Saška Stojadinović je studentkinja Fakulteta političkih nauka, ponosna Vodolija zavisna od knjiga, pisanja, preterano pričljiva i ćutljiva u isto vreme, rođena u pogrešno vreme. Večito dete.

Editors choice