Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

U krevetu sa… Džejsonom Stejtamom

U krevetu sa… Džejsonom Stejtamom

Britanski akcioni glumac, Džejson Stejtam (Jason Statham) rođen je 1967. godine. U ranijim godinama je igrao fudbal, bio je član britanske reprezentacije i na Svetskom prvenstvu 1992. godine zauzeo 12. mesto. Pored fudbala, bavio se i uličnim zabavljanjem, a najviše su ga zanimali skokovi u vodu. Radio je i kao model dok ga na jednoj od revija nije primetio reditelj Gaj Riči (Guy Ritchie) i ponudio mu ulogu u filmu “Dve čađave dvocevke” (Lock, Stock and Two Smoking Barrels). Te 1998. godine započeta je njegova filmska karijera. Pošto se pokazao kao odličan glumac, bez ikakvog glumačkog obrazovanja, Gaj Riči ga angažuje u još jednom filmu “Sneč” (Snatch). Zaradivši milione tom ulogom, Džejsonu su bila otvorena vrata Holivuda, gde se pokazao kao odličan glumac u mnogobrojnim filmovima.

146 U krevetu sa… Džejsonom Stejtamom

Ko bi mogao da mu odoli?

Najpoznatija je trilogija filmova “Transporter” (Transporter), gde je Džejson u trećem nastavku počastio žensku publiku striptizom koji možete pogledati ovde.

Godine 2010. snimljen je film “Plaćenici” (The Expendables) sa odličnom glumačkom ekipom kao što su Silvester Stalone (Sylvester Stallone), Džet Li (Jet Li), Miki Rurki (Mickey Rourke), Brus Vilis (Bruce Willis) i drugi. Ove godine je izašao i nastavak ovog filma, “Plaćenici 2” (The Expendables 2), u kojem se pojavljuje i Novak Đoković.

223 U krevetu sa… Džejsonom Stejtamom

Bez obzira da li ste na kopnu, vodi ili vazduhu, pored Džejsona ste na sigurnom

Godina 2011. je takođe bila uspešna za ovog talentovanog glumca. Igrao je glavnu ulogu u filmu “Ledeni ubica” (The Mechanic). Tumači lik elitnog plaćenog ubice koji ima reputaciju profesionalno savršenog uklanjanja meta. Film je rimejk istoimenog filma iz 1972. godine. Njegov parter u ovom filmu je Ben Foster (Ben Foster). Na našu žalost, u dugogodišnjoj je vezi sa dvadesetpetogodišnjom engleskom manekenkom i foto modelom Rouzi Hantington-Vajtli (Rosie Huntington-Whiteley). Možemo da ih okarakterišemo kao klasičan, srećan par. Rouzi je za magazin “Elle” izjavila da bi volela da postane mama uskoro i da će to biti veliki deo nje.

322 U krevetu sa… Džejsonom Stejtamom

Lepa Rouzi sa svojim partnerom Džejsonom

Stejtam iza sebe ima 30 filmova u kojima je uglavnom tumačio glavne uloge. Za narednu godinu su najavljena još četiri za koje smo sigurni da će biti odlični kao i prethodni. Pored navedenih filmova, preporučujemo i “Italijasnki posao” (The Italian Job), “Ubrzanje 1 i 2” (Crank), “Pljačka banke” (The Bank Job), “Profesionalac” (Safe)…

Osim bogatog repertoara filmova, Džejson je dao glas u igricama “Call of Duty” i “Red Faction II”, kao i u animiranoj komediji “Gnomeo i Džulijet” (Gnomeo & Juliet).

Bez obzira na to da li ga slušamo ili gledamo, on ostavlja bez daha. Šarmira svojom pojavom, stavom i uspehom da se izvuče iz svake napete situacije u kojoj se nađe u filmovima. Devojke, možete verovati da biste njemu mogle bezbrižno da se prepustite.

416 U krevetu sa… Džejsonom Stejtamom

Neodoljivi Britanac

Izvori fotografija: spectacle.provocateuse.com, images2.fanpop.com, palzoo.net, zimbio.com, thetechnicolourhour.com

Prethodne tekstove iz serijala “U krevetu sa” možete pročitati ovde.


Jelisaveta Popov je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Obožava da putuje. Želela bi da zna sve jezike sveta, a najviše voli francuski jezik. Ne moze da zamisli ni jedan dan bez humora, muzike i voljenih osoba.

Editors choice