Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

U krevetu sa… Kolinom Farelom

U krevetu sa… Kolinom Farelom

Kažu da su neki ljudi kao vino, što stariji to lepši. On je pravi primer za to. Rođen još 1976, 31. maja je napunio 36 godina. On je irski glumac, a poznat nam je po ulogama u filmovima: “Zemlja tigrova” (Tigerland), “Poroci Majamija” (Miami Vice), “Suvišni izveštaj” (Minority Report), “Telefonska govornica” (Phone Booth)…

Slika 118 U krevetu sa… Kolinom Farelom

Iz pogleda izbija seksepil

Verovatno ste ga već prepoznali, pa da saznate nešto više o njegovom životu. Rođen je u Dablinu, kao sin domaćice i fudbalera i vlasnika privatne kompanije. Odrastajući planirao je da krene očevim stopama. Međutim, promenio je planove kada je bio srednjoškolac. Ima jednog starijeg brata i dve mlađe sestre. Jedna od njih, Klodin (Claudine) je njegov lični asistent. Školovao se u St’Brigit National School. Na putu ka slavi doživljava i neuspeh neuspelim prijavljivanjem na muzičkom takmičenju, tj. audiciji za jednu irsku muzičku grupu. Oprobao se i u školi glume, ali ništa do 1998. kada je debitovao na filmu “Ratna zona” (The War Zone). Nakon toga njegova karijera broji razne filmove i fantastične uloge koje su dobile brojne nagrade. Što se tiče skorašnjeg rada, 2009. dobija Zlatni globus za najboljeg glumca. Aktivan je i u komedijama, “Užasni šefovi” (Horrible Bosses) na primer, u kojoj igra sa Dženifer Aniston (Jennifer Aniston). Naravno da ga je bilo i u horor filmovima, čak se oprobao i u ulozi vampira.

Slika 218 U krevetu sa… Kolinom Farelom

Farel u mačo fazonu

Njegov privatni život je veoma interesantan. Zabavljao se sa glumicom, a sada pevačicom Amelijom Vorner (Amelia Warner). Uprkos pričama da je ova veza bila ozvaničena, Kolin je svoj ljubavni život upotpunio raznim glumicama, pevačicama, a njegovo ime vezivano je za različite osobe. Ipak, dobija sina Henrija sa Alicijom (Alicja Bachleda). Ni ova veza nije dugo potrajala.

Slika 318 U krevetu sa… Kolinom Farelom

Udobno smešten u naš Wannabe krevet

Poznat je i po svom veoma bliskom prijateljstvu sa Elizabet Tejlor (Elizabeth Taylor). Bio je jedan od bliskih prijatelja koji je prisustvovao njenoj sahrani. Po molbi same Elizabet on je na toj ceremoniji recitovao pesmu: “The Leaden Echo and The Golden Echo”.

Slika 418 U krevetu sa… Kolinom Farelom

To je taj rad

U decembru 2005. godine prijavio se dobrovoljno u rehabilitacioni centar za lečenje bolesti zavisnosti. Govorio je otvoreno o svom problemu. Ipak je zauzeo mesto na listi najlepših i najseksepilnijih muškaraca 2003. godine.

Tu je i par skandala zbog uvredljivih poruka sa Farelove strane, ali su tužbe odbačene zbog nedostatka dokaza. Njegovu biografiju krasi i to da se 2007. pridružio drugim poznatim ličnostima kao portparol Olimpijskih igara u Šangaju. Dao je svoju podršku i brojnim dobrotvornim kampanjama.

Slika 515 U krevetu sa… Kolinom Farelom

Uživljen u ulogu

Pojavljivanjima na televiziji i filmskom platnu postao je veoma poznat. Njegovim filmskim debijem mogao bi se proglasiti: “Ratna zona” gde je zaigrao glavnu rolu. Danas je svoju ulogu gosta u Wannabe krevetu, odlično odigrao.

Prethodne tekstove iz serijala “U krevetu sa” možete pročitati ovde.


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Editors choice