Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

U krevetu sa… Majklom Si Holom

U krevetu sa… Majklom Si Holom

Majkl Si Hol (Michael C. Hall), poznati američki glumac, rođen je 1. februara 1971. godine u Severnoj Karolini, kao jedinac. Zbog toga što je rano izgubio oca, sa majkom je razvio poseban odnos i navodi je kao jedan od svojih uzora u životu.

Iako je planirao da se bavi advokaturom, glumu je upoznao još u osnovnoj školi i ostao zauvek vezan za nju. Počeo je sa pevanjem u školskom horu i predstavama, da bi prešao u ozbiljnije mjuzikle početkom srednje škole. Kasnije je pohađao glumačku školu u Njujorku gde započinje karijeru na daskama njujorškog pozorišta.

164 U krevetu sa... Majklom Si Holom

Detalj serije gde glumi serijskog ubicu

Svetsku slavu je stekao u seriji “Šest stopa ispod” (Six Feet Under), gde je glumio homoseksualca Dejvida Fišera. Bez obzira na kontroverze koje su pratile ovaj serijal, Majkl je pokazao svoj talenat i posle završetka dobio ulogu novoj seriji “Dekster” (Dexter). Iako se serija bavi ozbiljnijim temama i daje perspektivu sveta iz drugačijeg ugla, doživela je veliku popularnost i dala mu priliku da se pokaže i u drugim formama. Glumio je i u par filmova kao što su “Isplata” (Paycheck), “Igrač” (Gamer) i pozajmio je glas u reklamne svrhe, najviše za automobilsku industriju i marku Dodge.

250 U krevetu sa... Majklom Si Holom

“Ljudi mogu da odglume neke emocije, Dekster može sve.”

Iako mu karijera ide uzlaznom putanjom, za njegov privatni život se to ne može reći. Ženio se dva puta, oba puta sa koleginicama i uspeo je da zadrži prijateljske odnose sa obema nakon razvoda. Druga supruga Dženifer Karpenter (Jennifer Carpenter) mu glumi sestru u “Deksteru” i bila mu je velika podrška tokom 2010. godine kada mu je otkrivena jedna vrsta raka. Nakon što se izlečio, Dženifer je prva objavila svetu da je spreman za nove pobede. Mogli bismo se ugledati na njih i njihovo prijateljstvo.

339 U krevetu sa... Majklom Si Holom

Bivši supružnici su i danas međusobna podrška

Međutim dame, Majkl je ponovo zauzet i zabavlja se sa književnom kritičarkom, Morgan MekGregor (Morgan MacGregor). Iako drži do svog privatnog života, nakon što se opekao više puta sa medijima, Majkl je svoju novu devojku predstavio na spektakularan način, na dodeli Emi nagrada 2012. godine. S obzirom na to da njegove bivše partnerke imaju samo reči hvale za njega, Morgan se može smatrati srećnicom.

45 U krevetu sa... Majklom Si Holom

Treća sreća? Nadajmo se

Talentovani glumac je dobio više nagrada za svoj rad, kao dokaz da je jedan od boljih glumaca u vodama serijskog programa. “Dekster” je u decembru 2012. godine završio sedmu sezonu, a šuška se da bi sledeća sezona mogla biti poslednja.

Izvori fotografija: tumblr.com, wikipedia.com, justjared.com, fanpop.com

Prethodne tekstove iz serijala “U krevetu sa…” možete pročitati ovde.


Agneza Janović – komplikovana i tvrdoglava, beznadežno zaljubljena u fiktivne likove. Za sve životne boljke prepisuje ogromnu šolju kafe i čokoladu. Dobra knjiga, dobar film i odlična serija su sitnice koje joj život znače.

Editors choice