Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

U krevetu sa… Vensentom Kaselom

U krevetu sa… Vensentom Kaselom

Prethodne tekstove iz serijala “U krevetu sa…” možete pročitati ovde.

Zašto bismo poželeli da se nađemo u krevetu sa Vensentom Kaselom (Vincent Cassel), možda će se neko sada zapitati. Objektivno, nije klasičan lepotan, nije preterano zgodan, čak je pomalo i mršav, na filmu ga uglavnom gledamo u nekim psiho ulogama… Dakle, zašto je on milionima žena privlačan? Imamo nekoliko odgovora, pa proberite koji vam najbolje paše:

– Zato što kada se on pojavi na velikom platnu, polovini žena u bioskopskoj sali projure trnci kičmom, dok druga polovina mahinalno raširi noge.

– Zato što nije lep, ali zrači nekom privlačnošću koju 500 holivudskih lepotana nikada neće imati. Moja drugarica ima jednu kategoriju u koju bih mogla da ga svrstam, a to je “simpatično ružan”.

– Zato što mu svako odelo stoji kao da je šiveno na njemu. Siva je njegova boja, i ne mora da se trudi da bi privukao pažnju. Njegova harizma je sama privlači.

slika18 U krevetu sa... Vensentom Kaselom

Neodoljivi Francuz

– Zato što čak i kada tumači ubice, psihotike, frikove za kontrolu i sveukupno loše momke, mi ga gledamo i verujemo mu. A onda je u stanju da u prirodi bude potpuno druga osoba. Zato što je odličan glumac.

– Zato što bi mogao da nam priča, šapuće, uzdiše na pet svetskih jezika, uključujući i njegov maternji, francuski.

– Zato što se proslavio u filmu “Mržnja” (La Haine), da bi nakon toga nastavio “trend” prihvatanja uloga (blago rečeno) problematičnih likova od kojih je jedan specijalno okarakterisan kao previše nasilan, a to je u filmu “Doberman” (Dobermann). Ako više volite američka ostvarenja, pamtite ga sigurno iz filmova serijala “Oušn” (Ocean), zatim su tu i “Istočna obećanja” (Eastern Promises), “Pakt sa vukovima” (Le Pacte des Loups), a naravno, kako da zaboravimo neodoljivo privlačnog frika za kontrolu – baletana iz “Crnog labuda” (Black Swan).

slika26 U krevetu sa... Vensentom Kaselom

Mnoga lica Vinsenta Kasela

– Zato što je to čovek koji je smuvao Moniku Beluči (Monica Bellucci), i dovoljan joj je (da ne kažem da je zadovoljava) već skoro 13 godina.

– Zato što sa svojom prelepom ženom ima dve ćerkice, Devu (Dava) i Leoni (Léonie). A na pitanje kako izdržava u kući punoj žena, on šeretski odgovara: “Pa pazi, to mi oduvek i jeste bio plan.”

slika34 U krevetu sa... Vensentom Kaselom

Na njoj mu mnogi zavide. Ali i njoj na njemu. A oni se još drže

– Zato što mu je otac bio jedan od najpoznatijih francuskih glumaca Žan Pjer Kasel (Jean-Pierre Cassel), a on se i pored toga odvažio da uplovi u istu avanturu, i usudio se da, prema mnogima, nadmaši uspeh svoga oca. Istina, njih dvojica ne dele žanr, dok je Žan Pjer više voleo komedije, Vinsenta češće gledamo u trilerima. Kao mlađi je bio buntovnik, i stalno se svađao sa ocem jer nije želeo da liči na njega, ali kaže da sada shvata da ne možete pobeći od onoga što ste, a poređenja i pitanja više mu ne smetaju.

– Zato što zna razliku između afteršejva i kolonjske vode.

– Zato što se ne boji da snima filmove sa svojom ženom, Monikom. Zato što se i dalje ne kaju i ne izvinjavaju zbog devetominutne scene silovanja iz filma “Nepovratno” (Irreversible).

slika44 U krevetu sa... Vensentom Kaselom

One does not simply look this good

– Zato što kaže da smatra da likovi koje igra na velikom platnu nisu tzv. loši momci, nego da su jednostavno bliži onome što viđamo u životu. “Mislim da ti likovi koje vi nazivate lošim momcima nikada nisu u potpunosti loši. Mislim da su oni nešto jako slično onome što mi nazivamo realnost: ljudi se ponašaju kao da su fini i dobri, ali niko zaista nije dobar. Svi moramo da nađemo način da tu našu stranu izbalansiramo sa svojim mračnim delom. A kako to uspemo da izvedemo jeste ono što je meni interesantno.”

– Zato što je jako temperamentan i ume burno da reaguje. A to što sada ima decu nije ga mnogo promenilo. Kaže da je samo naučio kako da se nosi sa određenim stvarima i kako da se prilagođava ćerkama u nekim situacijama, ali ne misli da roditeljstvo može da promeni ono što neko jeste.

slika5jpg U krevetu sa... Vensentom Kaselom

Oh, Gospode, pa on i pleše

– Zato što se do 18. godine bavio baletom, a u 17. je upisao cirkusku školu. Kapoeru i danas praktikuje, a tu svoju ljubav demonstrirao je i na velikom platnu u filmu “Oušnovih 12” (Ocean’s Twelve).

– Zato što za najbolje filmove smatra ostvarenja italijanskih režisera Felinija (Fellini), Bertolučija (Bertolucci), Roselinija (Rossellini) i ostalih iz tog perioda.

– Zato što često radije bira da radi sa mladim, neafirmisanim režiserima nego sa poznatim imenima.

– Zato što je, i pored ozbiljnog imidža koji gaji, pozajmljivao glas u crtaćima “Ledeno doba” (Ice Age) i “Šrek” (Shrek).

slika63 U krevetu sa... Vensentom Kaselom

Da li je nekome nešto nejasno?


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje : “Boj se ovna, boj se govna, kad ćeš živeti?”

Editors choice