U nedelju 17. septembra, na beogradskom Ušću biće održana šesta po redu BELGRADE 10K trka, na kojoj će dosad najveći broj trkača istrčati zadatu trasu od deset kilometara. Trka iz godine u godinu privlači sve veći broj učesnika, a rekordnih 12 hiljada trkača ove godine najbolji je pokazatelj zašto je brend Nike odavno svrstao Beograd među svetske metropole koje neguju sportski duh i trkačku kulturu.

Startne pozicije trkači će zauzeti u 17 časova u Bulevaru Nikole Tesle, otkuda će krenuti Novim Beogradom, preko Brankovog mosta, oko Kalemegdana i nazad preko Brankovog mosta sa konačnim ciljem na Ušću.

Vrata jedinstvenog Nike grada otvoriće se u 13 časova gde će sve registrovane trkače očekivati brojni zanimljivi sadržaji i opuštanje pre i nakon same trke. Zbog velikog broja prijavljenih trkača, preporučuje se dolazak u Nike grad već od 15 časova.

NIKE BELGRADE 10K 2017 U nedelju dugo očekivana Belgrade 10k trka: 12 hiljada trkača trčaće trasu od deset kilometara

Trkači koji su se registrovali za BELGRADE 10K, a još nisu podigli svoje trkačke brojeve, to mogu učiniti do subote, do 22 časa u Nike Store-u u TC Ušće ili u Run ‘n More prodavnici, Uzun Mirkova 10, do 21h.

Svi učesnici trke na sam dan trke dobiće na poklon Nike majice i druge zanimljive darove koje su obezbedili partneri BELGRADE 10K trke, brendovi Aqua Viva, Nivea, Red Bull, Bambi, FitPass, Telenor i Volkswagen.

Sve dodatne informacije vezane sa trku dostupne su na sajtu www.werunbgd.rs.

Editors choice