Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

U prvom licu: Wannabe Magazine

U prvom licu: Wannabe Magazine

Raspoloženi za pretpremijeru?

Kada je pao dogovor sa pravimo ovaj stilski eksperiment imao sam jasnu ideju. Pustiti Nađu, Ninu i Lazara da se razmahnu do kraja. Rubrika Ličnost i stil magazina Kuća stil (neizbežno rimovanje) podrazumeva baš to – rekonstrukciju ličnog stila osobe koja staje pred objektiv. To znači samo jedno – dotaknuti sve ono što što životni stil danas podrazumeva. Gotovo nemoguće, ali makrirali smo najvažnije tačke – životni prostor, odevanje, moda, hedonizam…

Kada ne bi postojala nikakva ograničenja, nikakvi finansijski i drugi uslovi, kad bi vam neko samo pružio beli papir i olovku da ispišete ili iscrtate svoju sopstvenu bajku – kako bi to izgledalo? U tome je suština “razmahivanja”. Takođe, mada ne u maniru popularne psihologije, prilično siguran put da se ličnost predstavi, da, pod pretpostavkom inteligentnih čitalaca, kaže mnogo toga u sebi.

I bilo je zanimljivo, uzbudljivo, puno one pozitivne napetosti. Models, guestlists… I konačni utisak nije izneverio: samo jedan jedini editorijal uspeo je da predstavi veliki deo savremene srpske modne scene, mlade dizajnere, make up & hair umetnike, modne kreatore, kao i osnivače jednog od najpopularnijih web portala reperezentativne za razumevanje snova, očekivanje, stavova i želja jedne sasvim nove generacije.

Od srede, 30. novembra, magazin “Kuća stil”, dešifruje stilski kod osnivača Wannabe Magazine-a. Uživajte!

nadja nina lazar 4488 U prvom licu: Wannabe Magazine
nadja 4450 U prvom licu: Wannabe Magazine
nina 4412 U prvom licu: Wannabe Magazine
lazar 4380 U prvom licu: Wannabe Magazine
nina 4435 U prvom licu: Wannabe Magazine
lazar 4362 U prvom licu: Wannabe Magazine

Nađa, Nina i Lazar su na snimanju nosili modele različitih kreatora. Zahvaljujemo se: Dressing Show Room-u, Choomich Design District -u, Supermarket-u i Giordano Torresi Belgrade Store-u.


Milan Nikolić najviše veruje u moć u reči. Rastao na nekom čudnom mestu između Kamija i Henrija Džejmsa, Alana Poa i Bajrona, pobune i konformizma. Konačno sazreo uz Tomasa Mana zahvaljujući kome je shvatio da se neki konflikti ne mogu izmiriti ali da se mogu mirno, lepo i pomalo setno nositi u sebi. Voleo bi da bar jedan sat živi na nekom platnu koje je potpisao Delakroa, zbog toga što smatra da samo strast mislima daje boju, rečima snagu, minutima nezaborav, a životu pravo da se tim imenom zove.

Editors choice