Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

U zdravom telu:  Naučite da volite i negujete sebe

U zdravom telu: Naučite da volite i negujete sebe

1/2

Ako imate loš odnos prema svom telu, krajnje je vreme da preduzmete nešto po tom pitanju. Promenite stav prema svom izgledu i počnite da radite na njemu, kao i na samopouzdanju, jer nema smisla da vas izgled tišti i čini nesigurnim. Prihvatite svoje telo i volite ga sa svim svojim nesavršenostima, po tome se razlikujete od drugih, po tome ste posebni. Ne ugledajte se na savršene fotografije poznatih, jer ne samo što su isfotošopirane, već i sami znate da se na fotografiji ne vidi mnogo toga što se u realnosti vidi. Dakle, i oni su obični ljudi kao i svi mi, samo nažalost, nismo u prilici da se u to uživo uverimo. Da li mislite da su krupne noge i zadnjica Kim Kardašijan ili Niki Minaž podjednako savršene, oble i glatke čak i na plaži pod suncem i golim okom? Naravno da ne! Naivni su svi ti muškarci koji veruju u to. Počnite da vežbate, da se zdravo hranite i izgradite brižan odnos prema svom telu. Mi imamo nekoliko saveta:

slika 6 Jen telo U zdravom telu:  Naučite da volite i negujete sebe

Razgovarajte sami sa sobom o pozitivnim stranama svog tela

Svi mi imamo onaj mali zao glas u našim glavama kad god se pogledamo u ogledalo. Ali ako ste se “podesili” da primećujete samo svoje mane, potrebno je da napravite svestan napor da promenite način razmišljanja. Ne budite grubi prema sebi i ne nazivajte nijedan deo tela pogrdnim imenima. Poštujte sebe i prigrlite sve svoje mane, a potom ih, lakog srca, odstranjujte.

Prestanite da se upoređujete sa drugima

Postoji hiljade savršenih žena oko nas i normalno je da se ponekad poredimo sa njima, ali dok ističemo njihovu lepotu, počinjemo da omalovažavamo sebe, pa čak i da subjektivno hiperbolišemo naše mane. Počnite da primećujete pozitivne sličnosti sa tim “savršenim” ženama. Iskorenite negativan pogled na svoje telo.

Editors choice