Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Učestvujte na Fitnes Festu 3 powered by Reebok

Učestvujte na Fitnes Festu 3 powered by Reebok

Reebok poziva sve one koji su fit, koji žive uz fitnes i unose žar u vežbanje da nam se pridruže na Fitness Festu 3 powered by Reebok, najsveobuhvatnijem fitnes događaju koji se održava od 21. do 23. marta 2014. godine u okviru prostorija SRPC Milan Gale Muškatirović i Metropoliten Univerziteta, u ulici Tadeuša Košćuška 63.

Fitnes Fest 3 powered by Reebok okupiće veliki broj vežbača na besplatnim javnim časovima. Događaju će prisustvovati najbolji domaći i inostrani fitnes prezenteri koji će u okviru master časova, workshopova i predavanja svim prisutnim fitnes stručnjacima, trenerima i instruktorima predstaviti najpopularnije programe i novosti u fitnesu. Cilj Fitnes Festa 3 powered by Reebok je da podigne nivo znanja i komunikacije stručnjaka u oblasti fitnesa putem prezentacije novih trendova, javnih časova, radionica i predavanja. Osim želje da poveže stručnjake i svim prisutnima pruži edukaciju, misija Fitnes festa je i da podigne pozitivnu energiju u ovoj oblasti, populariše fitnes i razvije ljubav prema vežbanju i zdravom životu kod svih uzrasnih kategorija u Srbiji.

159 Učestvujte na Fitnes Festu 3 powered by Reebok

Reebok vam pruža priliku da postanete deo velike zajednice svih onih kojima je fitnes način života, ali i da se borite za titulu najboljeg vežbača u okviru velikog Reebok fitnes izazova, čije će se finale održati upravo na Fitnes Festu 3 powered by Reebok. Kvalifikacije za finalni izazov trenutno se održavaju u najposećenijim gradskim teretanama, gde svi zainteresovani imaju priliku da se takmiče i obezbede svoje mesto u finalu. Vežbači koji ostvare najbolje rezultate i najuspešnije savladaju sve izazove u kvalifikacijama, boriće se za titulu najspremijeg u velikom finalu, gde će im zadatke davati Reebok fitnes ambasadori. Svi oni koji nisu uspeli da se oprobaju u Reebok fitnes izazovu u teretanama, mogu da se kvalifikuju na Fitness Festu 3 powered by Reebok, tokom celog dana u subotu 22. marta. Finale Reebok fitnes izazova održaće se u nedelju 23. marta u 14 sati, nakon koga će najspretniji u izvršenju ovih izazova biti nagrađeni prestižnim Reebok nagradama.

Za sve informacije o Fitnes Festu 3 powered by Reebok posetite www.fitnesfest.com.

Editors choice