Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Učimo od boljih: Ruskinje znaju znanje

Učimo od boljih: Ruskinje znaju znanje

1/2

Ako se pitate šta sad kog vraga Ruskinje, ili ako ste ljute na njih, jer dolaze kod nas, na naš teren i ni jedna nije nezaposlena i sve se pre ili kasnije udaju, obratite pažnju. One nešto rade drugačije od nas. Manje su uobražene. Manje drže do ega, a više do suštinskih stvari. Mudrije su. Sklonije da pitanja međuljudskih i međupolnih odnosa ogole i pojednostave. Jer, za razumne ljude, sve je jednostavno. Tojest, sve je suštinski jednostavno i zato sve može da postane jednostavno – kad se dopre do suštine.

Nisu Ruskinje takve bez razloga. Majka Rusija ih tome naučila. Nemilosrdno im je ubijala muškarce kroz istoriju, pa su danas u žestokom deficitu. Tamo je bilo kakav muškarac vredan pažnje, a oni to znaju, pa uglavnom ostaju bilo kakvi. Ruskinje međutim, ne posustaju i ne popuštaju. Svesne okolnosti, one se bave sobom. Obrazovane su, lepo izgledaju i ne mire se sa sudbinom. Hoće kvalitetnog muškarca. Zato neće oklevati da legnu sa mužem svoje prijateljice, recimo. Hajde sad, nećemo da se pravimo da nam je to totalno neshvatljivo. Međutim, tu će nas iznenaditi i prijateljica, koja otkrije prevaru. Ona će besneti i izražavati sva svoja osećanja do mile volje, ali će razumeti i svoju prijateljicu, u potrazi za muškarcem, ili makar za sopstvenim zadovoljstvom, a razumeće i muža, od koga i ne očekuje da odbije ono što mu se otvoreno nudi.

ruskinja zena Učimo od boljih: Ruskinje znaju znanje

U komplikovanoj situaciji u kojoj njen muž napravi dete drugoj ženi, a usput shvati da ne želi da bude sa tom drugom, nego sa njom, svojom ženom, Ruskinji je dovoljno da on njoj to kaže. Ona pri tom nema ništa protiv te druge žene, a pogotovu nema ništa protiv toga da njen muž ima dete sa njom i da učestvuje u njegovom izdržavanju i vaspitavanju. Deca spadaju uz žene, smatraju Ruskinje i uglavnom im uspeva da ih i naši muškarci prihvataju u paketu sa decom.

Editors choice