Fantastične frizure neobičnih formi, umetnost bojenja i stilizovanja kose inspirisana urbanim grafitima i poslednji svetski trendovi, prikazani su na nezaboravnom događaju koji je po prvi put organizovan u Beogradu. Matrix Experience Show okupio je više od tri stotine najboljih frizera iz regiona koji su imali priliku da uživaju u kreacijama Matrix Artistic tima i jedinstvenom spoju umetnosti i energije na sceni.

matrix umetnost grafita u kosi 1 Matrix: Umetnost grafita u kosi

Vodeći američki profesionalni brend za kosu je u našem glavnom gradu predstavio kolekciju boja Grafitti Nation, za koju je kao inspiracija poslužila savremena grafiti umetnost rođena u Americi krajem šezdesetih godina prošlog veka. Ovaj autentični vid izražavanja kreativnosti pretočen je na kosu, koja je na taj način postala objekat za interpretaciju žive umetničke forme i slobode kreativnog izraza.

matrix umetnost grafita u kosi 2 Matrix: Umetnost grafita u kosi

Glavna zvezda događaja bio je internacionalno poznati frizer Metod Tasič, koji se već duži niz godina ističe svojim edukacijama i radom na kolekcijama za prestižne svetske časopise u ovoj oblasti, kao što su “Coiffure de Paris”, “Fashion Parade” i “Hairdressers Journal”. Za kompletni make-up bio je zaslužan Aleksandar Đikić, jedan od najpoznatijih make-up umetnika u našoj zemlji i zvanični šminker za Maybelline New York Srbija. Tokom dana održana je i serija radionica na kojima su frizeri imali priliku da nauče mnogobrojne tehnike šišanja i bojenja, ali i ovladaju veštinama savremenog poslovanja, a čitav događaj upotpunila je i profesionalna trupa igrača i grafiti umetnici koji su crtali na licu mesta.

matrix umetnost grafita u kosi 3 Matrix: Umetnost grafita u kosi

Matrix je još jednom pokazao da je brend koji iz godine u godinu kreira fantastične kolekcije i nove trendove, i kosu slavi kao nepresušni izvor frizerske kreativnosti i umeća.

matrix umetnost grafita u kosi 4 Matrix: Umetnost grafita u kosi matrix umetnost grafita u kosi 5 Matrix: Umetnost grafita u kosi matrix umetnost grafita u kosi 6 Matrix: Umetnost grafita u kosi matrix umetnost grafita u kosi 7 Matrix: Umetnost grafita u kosi matrix umetnost grafita u kosi 8 Matrix: Umetnost grafita u kosi

Editors choice