Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Matrix: Umetnost grafita u kosi

Matrix: Umetnost grafita u kosi

Fantastične frizure neobičnih formi, umetnost bojenja i stilizovanja kose inspirisana urbanim grafitima i poslednji svetski trendovi, prikazani su na nezaboravnom događaju koji je po prvi put organizovan u Beogradu. Matrix Experience Show okupio je više od tri stotine najboljih frizera iz regiona koji su imali priliku da uživaju u kreacijama Matrix Artistic tima i jedinstvenom spoju umetnosti i energije na sceni.

matrix umetnost grafita u kosi 1 Matrix: Umetnost grafita u kosi

Vodeći američki profesionalni brend za kosu je u našem glavnom gradu predstavio kolekciju boja Grafitti Nation, za koju je kao inspiracija poslužila savremena grafiti umetnost rođena u Americi krajem šezdesetih godina prošlog veka. Ovaj autentični vid izražavanja kreativnosti pretočen je na kosu, koja je na taj način postala objekat za interpretaciju žive umetničke forme i slobode kreativnog izraza.

matrix umetnost grafita u kosi 2 Matrix: Umetnost grafita u kosi

Glavna zvezda događaja bio je internacionalno poznati frizer Metod Tasič, koji se već duži niz godina ističe svojim edukacijama i radom na kolekcijama za prestižne svetske časopise u ovoj oblasti, kao što su “Coiffure de Paris”, “Fashion Parade” i “Hairdressers Journal”. Za kompletni make-up bio je zaslužan Aleksandar Đikić, jedan od najpoznatijih make-up umetnika u našoj zemlji i zvanični šminker za Maybelline New York Srbija. Tokom dana održana je i serija radionica na kojima su frizeri imali priliku da nauče mnogobrojne tehnike šišanja i bojenja, ali i ovladaju veštinama savremenog poslovanja, a čitav događaj upotpunila je i profesionalna trupa igrača i grafiti umetnici koji su crtali na licu mesta.

matrix umetnost grafita u kosi 3 Matrix: Umetnost grafita u kosi

Matrix je još jednom pokazao da je brend koji iz godine u godinu kreira fantastične kolekcije i nove trendove, i kosu slavi kao nepresušni izvor frizerske kreativnosti i umeća.

matrix umetnost grafita u kosi 4 Matrix: Umetnost grafita u kosi matrix umetnost grafita u kosi 5 Matrix: Umetnost grafita u kosi matrix umetnost grafita u kosi 6 Matrix: Umetnost grafita u kosi matrix umetnost grafita u kosi 7 Matrix: Umetnost grafita u kosi matrix umetnost grafita u kosi 8 Matrix: Umetnost grafita u kosi

Editors choice