Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Univerzalni komplimenti: Reči po meri svake žene

Univerzalni komplimenti: Reči po meri svake žene

1/2

Naravno da svakoj ženi govori to isto. Šta mislite? Vi imate posebne nove reči, fraze, komplimente i tepanja za svakog novog muškarca? Imate? Da, razumem, trudite se. Ali, o dušo kako je lep i veliki ne može se izgovoriti baš na mnogo načina. Jedino je važno da taj kompliment upućujete samo zaista fascinantnim komadima. U suprotnom, kurva ste. Mislim, govorite ono što znate da mu diže, khm, ego, a to ume svaka kurva.

I onda šta vam smeta što od njega čujete komplimente i primedbe koje je verovatno upućivao i svim drugim ženama pre vas? To što zvuči kao profesionalna švalerčina, ili što niste sigurne da je iskren?

U potrebi da budemo jedinstvene za muškarca koji nam se sviđa, želimo da zaboravimo da postoje druge žene. Ne samo zato što smo ljubomorne i nesigurne, nego i zato što ne želimo da nam išta kvari idilu. A ako nešto ume da pokvari romantiku, to su reči.

I onda, kad vam kaže nešto kao kako si vatrena, prava tigrica, strašno me pališ, a vi mu polušaljivo, poluprebacujuće odgovorite sa ah, koliko li si puta to izgovorio, očekujete da se nekako iskupi. Tojest, tražite potvrdu da stvarno to misli i oseća. Muškarac koji ima makar malo osećaja za filing, shvatiće vašu poruku i reći vam najozbiljnije nešto kao pa, nisam imao prilike da tako često kažem nešto slično, ti si stvarno izuzetna i time će nadoknaditi sve poene koje je ikada izgubio kod neke žene, a dobiće i bonus.

Nema veze ako je i ovo izgovarao ranije, a verovatno jeste. Važno je da zvuči ubedljivo. A ne može da zvuči dovoljno ubedljivo ako nije istina. I ta istina nije manje istinita i važna u tom trenutku, samo zato što je nekad pre, u nekom drugom trenutku, isto bila istinita.

Univerzalni komplimenti Reči po meri svake žene1 Univerzalni komplimenti: Reči po meri svake žene

Editors choice