Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Upoznajte pet tipova slobodnih devojaka

Upoznajte pet tipova slobodnih devojaka

1/3

Situacija broj 1: Godine te stigle, keva stalno zvoca, pa rešio i ti da se uozbiljiš i pronađeš svoju srodnu dušu. Zezaju te stalno: Ženi se što pre i pravi decu, da te zapamte i upoznaju dok još imaš kosu! Ha. Ha. Ha. Gori ti pod nogama, a oni se sprdaju.

Situacija broj 2: Reči pesme Na koga si lep, na koga si lud tebe savršeno opisuju. Dakle, lep si, mlad, lud i želiš maksimalno da uživaš u životu. Što više reckica – to bolje i, naravno, veći si frajer. Hmmm, koju cicu sad da startujem, tebi uvek odzvanja u glavi.

E sad, bilo da spadaš u tip momaka iz prve situacije koji traži ozbiljnu i zrelu ženu ili da pripadaš tipu momaka iz druge situacije koji želi samo zrelu (čitaj: jedru) ženu i nezaboravnu noć sa njom, bitno je da znaš da postoji više vrsta slobodnih devojaka i svaka od njih ima svoje razloge zašto je i dalje single i svaka očekuje od tebe ispunjenje određenih kriterijuma kako bi se udala za tebe/spavala sa tobom tj. promenila status veze.

Ah da, možda si ti što ovo čitaš devojka koju baš živo interesuje u koji tip singlica spada. Pa, da vas ne držim više u neizvesnosti, počinjemo:

Tatina princeza

Ova mlada dama, shodno tretmanu u porodici (princezica, mezimica), izgubljena je u vremenu i prostoru jer i dalje sanja o princu na belom konju. Kad ono, stalno neki konji! Ona ne želi bilo kome da pokloni svoje srce, ona mašta o pravoj ljubavi, o kavaljeru i prelepom-finom-dobrom-lepovaspitanom dečku kome bi odmah mogla da kaže DA! Tako da, dečki, ako ste za kres varijantu – odmah zaboravite, mada, verovatno vas takve i ne privlače ovakve devojke… A vi ozbiljni, samo napred! Ako posedujete navedene kvalitete, pokušajte. Ovakve devojke je lako prepoznati, izlaze na fina mesta, fino su obučene, fino vaspitane, visoko školovane i pomalo razmažene.

fernkontakte lieber gleich meiden Upoznajte pet tipova slobodnih devojaka

Dama koja želi princa na belom konju

Editors choice