Sergej Ćetković, popularni pop pevač, održaće koncert povodom četvrtog rođendana Ušće Shopping Centra, u nedelju, 31. marta, sa početkom u 18.30 časova na centralnom trgu.

Specijalno za rođendan, Ušće Shopping Centar obradovaće sve posetioce jednočasovnim koncertom ovog poznatog kantautora i miljenika mnogih dama, koji će izvesti sjajan repertoar svojih romantičnih pesama: “Još volim te”, “Dva minuta”, “Ako te nije pronašla ljubav”, “Zaustaviću vreme”, “Pogledi u tami” i mnogih drugih.

Osim u koncertu, posetioci šoping centra imaće priliku da uživaju u celodnevnom zanimljivom programu, kroz koji će sve goste voditi specijalni – voditelji Slavko Beleslin i Maja Japundža Nikolić.

Rodjendan USCE Ušće Shopping Centar proslavlja četvrti rođendan uz Sergeja Ćetkovića

Dođite na koncert

Već od 17:30 časova, kao i od 19:40 časova, posetioci će moći da uživaju u nesvakidašnjem nastupu gudačkog kvarteta “Wonder Strings” koji će, uz nezaobilaznu klasičnu muziku, izvoditi i džez, latino, tango, pop i etno muziku, kao i filmske numere. Stand up komičar Srđan Jovanović pobrinuće se za raspoloženje svih prisutnih od 18:10 i 19:30 časova, a za sve mališane pripremljena je zanimljiva dečija predstava “Četiri praseta” koju će svi zainteresovani moći da pogledaju od 13:00 i 15:00 časova u “Food cortu” na trećem spratu.

Tokom celog rođendanskog dana, posetioci će uživati u raznim poklonima, brojnim iznenađenjima i popustima.

Posetite Ušće Shopping Centar i naš Lifestyle Vodič!

Editors choice