Ušće Shopping Centar proslavlja četvrti rođendan uz Sergeja Ćetkovića

Ušće Shopping Centar proslavlja četvrti rođendan uz Sergeja Ćetkovića

Sergej Ćetković, popularni pop pevač, održaće koncert povodom četvrtog rođendana Ušće Shopping Centra, u nedelju, 31. marta, sa početkom u 18.30 časova na centralnom trgu.

Specijalno za rođendan, Ušće Shopping Centar obradovaće sve posetioce jednočasovnim koncertom ovog poznatog kantautora i miljenika mnogih dama, koji će izvesti sjajan repertoar svojih romantičnih pesama: “Još volim te”, “Dva minuta”, “Ako te nije pronašla ljubav”, “Zaustaviću vreme”, “Pogledi u tami” i mnogih drugih.

Osim u koncertu, posetioci šoping centra imaće priliku da uživaju u celodnevnom zanimljivom programu, kroz koji će sve goste voditi specijalni – voditelji Slavko Beleslin i Maja Japundža Nikolić.

Rodjendan USCE Ušće Shopping Centar proslavlja četvrti rođendan uz Sergeja Ćetkovića

Dođite na koncert

Već od 17:30 časova, kao i od 19:40 časova, posetioci će moći da uživaju u nesvakidašnjem nastupu gudačkog kvarteta “Wonder Strings” koji će, uz nezaobilaznu klasičnu muziku, izvoditi i džez, latino, tango, pop i etno muziku, kao i filmske numere. Stand up komičar Srđan Jovanović pobrinuće se za raspoloženje svih prisutnih od 18:10 i 19:30 časova, a za sve mališane pripremljena je zanimljiva dečija predstava “Četiri praseta” koju će svi zainteresovani moći da pogledaju od 13:00 i 15:00 časova u “Food cortu” na trećem spratu.

Tokom celog rođendanskog dana, posetioci će uživati u raznim poklonima, brojnim iznenađenjima i popustima.

Posetite Ušće Shopping Centar i naš Lifestyle Vodič!