1/3

Leto nam se opasno približava i mi već danima unazad “kopamo” po internetu ne bismo li pronašle još novih beauty trendova koje ćemo isprobati tokom predstojećih vrelih dana. A žene kao žene, naravno da ćemo maksimum pažnje usmeriti na šminku! Zapravo, šminka nam tokom leta i predstavlja najveći problem – kako se našminkati u skladu sa letnjim “pravilima” ali i letnjim temperaturama? Ne želimo da se “topimo” na suncu, ali ne želimo ni da izgledamo previše napadno, već sveže i blistavo, na onaj dobar način.

Znaš, imamo rešenje! Pođi sa nama u UŠĆE Shopping Center i otkrićemo ti koji su ti to proizvodi potrebni za sveže, blistavo i ultra moderno leto, a pomoći ćemo ti i da odabereš odgovarajući makeup look kako za dnevne, tako i za večernje prilike. U ovome će nam pomoći i šminker Marko Nikolić koji je zajedno sa Marinom Kotevski predstavio neke od “najvrelijih” makeup trendova za leto 2017.

Wannabe Usce Photo 2017 06 13 2 Kako da dnevni makeup look pretvoriš u večernji? (VIDEO) UŠĆE Shopping Center Summer Beauty Trends VIDEO 4 Kako da dnevni makeup look pretvoriš u večernji? (VIDEO)

Editors choice