Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Uskoro “88 rooms Hotel” u centru Beograda

Uskoro “88 rooms Hotel” u centru Beograda

Sredinom februara Beograd će biti bogatiji za još jedan hotel u centru grada. Investicija u Takovskoj ulici biće završena u rekordno kratkom roku. “88 rooms Hotel”**** opremljen je po standardima hotela sa četiri zvezdice, a poslovaće pod okriljem kompanije “MK Mountain Resort”.

Po rečima Nikole Avrama, generalnog direktora “MK Mountain Resorta”, “88 Rooms Hotel” zasniva se na osnovama modernog hotelijerstva i namenjen je u istoj meri poslovnim gostima i turistima koji Beograd posećuju u sve većem broju. Hotel je smešten u Takovskoj ulici, na mestu nekadašnjeg Takovo centra, a prve goste će primiti već sredinom februara. Odlična lokacija omogućava jednostavan pristup od aerodroma i drugih pravaca, a blizina kulturnih i istorijskih vrednosti Beograda čine ovaj smeštajni objekat konkurentnim na beogradskoj turističkoj mapi.

Unutrašni enterijer odlikuje moderan dizajn, svetao i udoban ambijent, kao i najsavremenija oprema za rad i digitalnu komunikaciju. Menadžmentom hotela se bavi “MK Mountain Resort”, priznata i višestruko nagrađivana jedna od vodećih hotelskih kompanija u regionu, koja u svom sastavu ima tri smeštajna objekta na Kopaoniku.

Hotel 88 Slika2 Uskoro “88 rooms Hotel” u centru Beograda

Pored 88 soba i apartmana, hotel će raspolagati konferencijskim prostorom i “rooftop” restoranom koji će biti smešten na krovu šestospratnice, odakle se pruža neverovatan pogled na Beograd i obale Dunava.

“Cilj nam je da naši gosti dobiju pravu vrednost za novac, a pored neupitno kvalitetne usluge koju garantuju standardi ‘MK Mountain Resorta’, ideja nam je da kroz autentične pakete ispratimo očekivanja gostiju i predstavimo im brojne vrednosti prestonice, kako one poznatije tako i one koje se još uvek u dovoljnoj meri ne nude stranim gostima”, dodaje Nikola Avram.

Editors choice