Nedavno su se pojavile privremene tetovaže za usne koje su osvojile svet u jednom dahu. Džesi Džej (Jessie J) je imala tetovažu Union Jack-a na nastupu za TV šou “Britain’s Got Talent”, i retko ko se seća šta je pevala, ali svi znaju kako je izgledala.

Ove tetovaže je lansirao brend Violent Lips, nisu štetne, nisu testirane na životinjama, a proizvode se u SAD-u. Cena je zaista pristupacna ($14.95 za set od 3 različite tetovaže), a paleta se kreće od leopard šara u svim bojama, preko zastava, cveća, tufnica, pa čak i natpisa.

Zabavno je, novo i nema trajne posledice. Eto ideje našim distributerima za sledeći poslovni poduhvat.

NASLOVNA Usne sa stavom! 111 Usne sa stavom! 8146 pinkpolkadot Usne sa stavom! 221945 Usne sa stavom! cats1 Usne sa stavom! st 1577 10 Usne sa stavom! untitled Usne sa stavom! violent lips 1 Usne sa stavom! violent lips Usne sa stavom!
Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)


Editors choice