Iako se u našoj zemlji Noć veštica ne obeležava zvanično, euforija oko ovog praznika nekako uvek zahvati i nas, a veliki broj klubova redovno organizuje žurke ovim povodom. Proslava ovog praznika ima jedan neizostavan element – maskiranje.

Neki se odlučuju da žurke pohode potpuno kostimirani, dok neki ponesu samo maske za lice. U koju god grupu da spadate – dobar make-up može vas načiniti zvezdom večeri.

Španska make-up umetnica, Eva Senin Pernas, osmislila je vrlo kreativne načine bojenja usana za Noć veštica. Isprobajte neke od njih!

ruz za noc vestica 1 Usne u stilu Noći veštica ruz za noc vestica 2 Usne u stilu Noći veštica ruz za noc vestica 3 Usne u stilu Noći veštica ruz za noc vestica 4 Usne u stilu Noći veštica ruz za noc vestica 5 Usne u stilu Noći veštica ruz za noc vestica 6 Usne u stilu Noći veštica ruz za noc vestica 7 Usne u stilu Noći veštica ruz za noc vestica 8 Usne u stilu Noći veštica ruz za noc vestica 9 Usne u stilu Noći veštica ruz za noc vestica 10 Usne u stilu Noći veštica ruz za noc vestica 11 Usne u stilu Noći veštica ruz za noc vestica 13 Usne u stilu Noći veštica

Izvor fotografija: chuchy5.deviantart.com

Jasna Stanić

Editors choice