Užareni Exit

Užareni Exit

Još stotinak dana ostalo je do naše najveće muzičke manifestacije za mlade, a Exit punom parom objavljuje sve više imena. Spisku već potvrđenih izvođača, poput bendova Guns N’ Roses ili New Order, priključuje se još nekoliko imena koji će užariti atmosferu ovog jula.

DJ i producent Avicii, koji je trenutno jedan od najtraženijih mladih nada na svetu, sa svojim remiksima i numerama poput megahita “Levels” naći će se na Dance Areni. Pored njega, domaćim ljubiteljima clubbinga već dobro poznat Felix Da Housecat, zajedno sa divom elektronske muzike Miss Kittin, takođe će vas razmrdati kvalitetnim sint-pop stvarima za dobar provod. Uz njih, publici manje poznati Totally Enormous Extinct Dinosaurs uživo će predstaviti svoj album prvenac, koji nas očekuje u maju ove godine. Ukoliko želite da prisustvujete mnoštvu interesantnih instrumenata, bizarnih skalamerija i, naravno, plešućih dinosaurusa, onda je TEED prava stvar za vas. Za maj imamo zakazanu još jednu premijeru novog soundtracka glumca, reditelja i pre svega muzičara pod pseudonimom Plan B, za čiji poslednji singl “Ill Manors” “The Guardian” piše da je “najbitnija mejnstrim pesma godinama unazad”, a koja je na blogosferi izazvala pravu malu revoluciju. Ovaj harizmatični Britanac takođe nas očekuje na Exitu.

Nestrpljivo čekamo još izvođača, a ukoliko ste mladi, entuzijastični i vedrog duha, Exit je, kao i uvek, mislio na vas i već otvorio konkurs za prijavljivanje volontera i PR lica. Uživajmo u predstojećem letu.

exit fest081 Užareni Exit

Još jedno ludo leto na Petrovaradinu

Naslovna fotografija: exitfest.org


Jelena Vorkapić živi život rokenrola, iako se prima na elektroniku i hip-hop. Mnogo voli Quentin Tarantina, domaću kafu i caffe latte, Lucky Strike, festivale, filmove, fotoaparate, da razmišlja britanskim akcentom, manekenke sa harizmom, geekove i vesele ljude.