Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Uzbudi se danas!

Uzbudi se danas!

Natempirana bomba

Instrukcije: On sedi na nižoj stolici i trudi se da što više opusti noge. Ti si na njemu okrenuta mu licem, tvoje noge su oko njegovih kukova i oslanjaš ih na pod. Noge su ti otprilike savijene na oko devedeset stepeni. Prvo mu se polako približi i spusti lagano do kraja na njegov penis. Nakon toga sledi pomeranje gore-dole.

Šta ćeš obožavati kod ove poze? Daje maksimalan telesni kontakt. Poza je takva da je grljenje, maženje i ljubljenje njen sastavni deo. Najbolje od svega je što on sedi i baš kao pravi vozač ima apsolutnu kontrolu, u ovom slučaju nad tobom. Može dodavati i smanjivati gas, stimulisati tvoje grudi i tvoj orgazam.

Glavna fora: Kada bude vreme za orgazam, uspori svoje pokrete i dozvoli da njegovi prsti završe posao.

slika 1115 Uzbudi se danas!

Izazov prihvaćen

Hopa-cupa

Instrukcije: Partner leži na krevetu, ispod glave neka stavi udoban jastuk. Licem si mu okrenuta i na njemu si. Noge su ti savijene sasvim blizu njegovog gornjeg torzoa. Nakon što se namestiš, i nakon što ti on lepo uđe, nastavljaš sa pokretima njihanja svojih kukova sa jedne na drugu stranu ili, ako želiš, ukrug.

Šta ćeš obožavati kod ove poze? Ulaziće ti do kraja. I u savršenom si položaju da određuješ svaki pokret, brzinu i intenzivnost odnosa.

Glavna fora: Obavezno partneru stavi jastuk ispod glave jer će mu biti udobnije. Takođe, ako se oboje primaknete jedno drugom partner će lakše moći da ljubi tvoje grudi, usne i gricka ti vrat.

Prethodne tekstove iz serijala “Uzbudi se danas” pročitajte ovde.


Milica Stankić je student španskog jezika i hispanskih književnosti. Obožava život, svoju porodicu, ljubav, prijatelje i milion sitnih iznenađenja. Veruje da pravi poljubac i iskren osmeh mogu izlečiti i najtežu bol. Jedina reč koju ne podnosi je “laž”, i teško onom ko je slaže. Kune se u Servantesa i smatra ga genijem svih vremena, duboko veruje njegovim rečima: “La pluma es la lengua de la mente” (“Pero je jezik uma”).

Editors choice