5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Uzmi stvar u svoje ruke: Rizikuj u životu

Uzmi stvar u svoje ruke: Rizikuj u životu

Život je niz proračunatih rizika. Sve što odlučite da uradite, nosi sa sobom dozu rizika. Ništa ne može biti sto posto sigurno i upravo zbog toga sve što pokušate ima ozbiljne šanse da ne uspe.

U životu rizikujemo sve, svaki dan i to često i bez svesti o tome.

Uvek postoji šansa da nikada nećemo stići tamo gde smo krenuli, da nikada više nećemo videti svoje voljene i da nikada nećemo doživeti sutra. U životu se sve vrti oko rizika. Stvar je u tome da treba da izbegnete neke, a da neke prihvatite.

Danas govorimo o onim rizicima koje treba prihvatiti.

Krenite manje poznatim putem

Ukoliko stalno idete na ista mesta ili putujete istim putem, kako da vam život ne bude dosadan i monoton? Krenite tamo kuda obično ne biste išli i pripremite se za nove i zanimljive dogodovštine.

Rizik od odbijanja

Ta devojka u baru, bilo koja devojka, u bilo kom baru, bilo koji dečko u klubu, u bioskopu? Sviđa vam se? Pa priđite, upoznajte se! Najgore što može da vam se desi nije to da ćete biti odbijeni, najgore što može da vam se desi je upravo t, da vam se ne desi ništa. Ne budite egoisti i ne plašite se odbijanja, jer tako uporno propuštate šanse da vam se desi nešto neverovatno.

risk Uzmi stvar u svoje ruke: Rizikuj u životu

Rizik da ne dobijete posao

Završili ste fakultet. Završili ste i master. Završili ste i kurs stranih jezika. Sad je logično da ćete neći posao iz snova. E pa ne ide to baš tako lako. Budite spremni da idete na mnogo razgovora i da mnogo puta budete odbijeni i da budete razočarani hiljadu puta i tek tada ćete možda ostvariti svoje snove. Važno je da ne odustajete na samom početku, jer tako je sigurno da nikada nećete dobiti to što želite.

Rizik od propuštanja nečega

Plašite se da ćete ukoliko se zaposlite da postanete nezanimljivi svom društvu? Da nećete imati ni snage, a ni vremena za izlaske i da ćete moći samo da sanjate o ludim avanturama i neprospavanim noćima? Pa vrlo je moguće da će biti tako, ali to je u redu. Morate žrtvovati nešto kako biste dobili nešto više. Imali ste vreme za provod, sada prihvatite da je došlo vreme za posao.


Lenka Gatić

Editors choice