Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

V Beogradski festival cveća

V Beogradski festival cveća

Iako na neki način jubilarni, V Beogradski festival cveća nije posvećen velikim idejama i grandioznim planovima. Naprotiv – posvećen je malim, svakodnevnim stvarima koje život znače !

Predstojećeg vikenda, 20 i 21. septembra u Parku Manjež, serije radionica, izložbi, akcija i interaktivnih programa za profesionalce i publiku BFCa posvećeni su ideji kako da svoj prostor i okruženje kreiramo u oaze inspiracije, zdravlja i mesta međusobnih susreta – jednako privlačna različitim uzrastima i interesovanjima.

BFC 26 V Beogradski festival cveća

Kao i do sada, Festival će ponuditi raznovrstan program kroz tematske festivalske zone Vrt VRTova, VRTić, IzVRTanje, VRTeška, VRTlog koje zajedno predstavljaju pravi beogradski urbani VRT u kome će svako pronaći svoj kutak, zanimaciju, pravu informaciju, mesto za druženje i relaksaciju.

U ovom VRTnom lavirintu posetioci su pozvani da učestvuju u akcijama: zanimljive razmene – za 5 upotrebljenih Tetra pak ambalaža dobiće biljku na dar, da se nezaboravno provedu u trci za šampiona Šumarskog višeboja i na taj način osvoje sjajne nagrade za znanje i spretnost, dok je za ljubitelje urbanih mitova, od ispijanja kafe do ‘tajnih začina’ kuhinja, vrtova i životne stvakodnevnice, otvoren studio “Kafa od 3 do 5 sa Lunom Lu – Kakva ti je bašta, takav ti je život”. Najmlađi će, i ove godine, kroz niz kreativnih i zabavnih radionica moći da nauče osnove reciklaže, kreiraju parkove iz svoje mašte ili eksperimentišu sa WWFom (World Wildlife Fund).

IMG 4649 V Beogradski festival cveća

Kao i do sada Festival će ponuditi nove ideje za dizajn eksterijera, raznovrsnost i kvalitet biljnog materijala, kao i potpuno prirodne, sveže organske proizvode, kojima će nas obradovati srpski domaćini sa svojih imanja daleko od gradse vreve.

Ovogodišnje izdanje BFCa ugostiće i učesnike iz regiona i Evrope, pa ukoliko želite da saznate šta je posao “urbanog drvoseče” u Hrvatskoj ili zašto Švedski gradovi imaju “child friendly” obeležje, provedite vikend u parku – mestu koje uravo tome i služi, kako poručuju organizatori BFCa.

Editors choice