Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Vampirska porodica dobila novog člana

Vampirska porodica dobila novog člana

Mnogi su želeli da dobiju ulogu u filmu koji je doživeo planetarnu popularnost. Oni koji su čitali knjige znaju da Bela ostaje u drugom stanju sa Edvardom dok je još uvek bila čovek, i da je odlučila da zadrži dete, na šta su skoro svi reagovali negativno u prvi mah. Bela ipak rađa prelepu devojčicu, koja ima samo jednu manu. Brzo se razvija i raste, jer je pola čovek, pola vampir. Verovatno ostatak priče znate, ako ne, neću da vam je kvarim, gledaćete. A Renesme će glumiti jedanaestogodišnja Mekenzi Kristina Foj (Mackenzie Christine Foy).

Slika113 Vampirska porodica dobila novog člana

Tako mlada, a već uspešna

Ova mlada dama počela je karijeru sa pet godina. Radila je do sada za Garnet Hill, Polo Ralph Lauren, Guess Kids, The Walt Disney, Gap i mnoge druge poznate modne brendove. Snimala je i veliki broj reklama, uključujući one za “Burger King”, Kohl’s, BlackBerry, Comcast, Pantene.

Što se tiče glume, imala je i tu iskustva – pojavljivala se u serijama “Strong Medicine”, “Čari” (Charmed), “‘Til Death”…

S obzirom na to da ima samo 11 godina, možemo mnogo da očekujemo od nje. Dobila je ulogu u “Sumrak sagi” (The Twilight Saga), imaće i dublere, a odlično se složila sa ekipom na setu.

Slika27 Vampirska porodica dobila novog člana

Porodica na okupu

Ovo je veoma važna uloga za Mekenzi. “Ona je probudila roditeljski instinkt u Robertu (Robert Pattinson), a i Kristen (Kristen Stewart) se postavila zaštitnički”, otkrio je reditelj Bil Kondon (Bil Condon).

Robert Patinson dodao je da je devojčica naterala glumce da se ponašaju pristojnije na setu: “Ranije smo svi bili istih godina i nismo pazili na rečnik. Sada se pojavila Mekenzi sa teglom u koju je svako od nas morao da stavi po dolar kada je psovao. Mislim da je zaradila oko 850 dolara.”

Slika34 Vampirska porodica dobila novog člana

Potpomažu se u ulogama

Premijera filma “Sumrak saga: Praskozorje 2” (The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2) održaće se 16. novembra.


Marina Marinković je previše puta menjala svoj potpis. Stoga, zaključuje da voli promene u životu, muziku i pisanje. Na fakultetu je otkrila je da ima zlu polusestru, koju (za sada) mnogo voli. Planira da se bavi novinarstvom kad poraste, to se nikad ne menja.

Editors choice