5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Vanesa Jović pobednik “Fashion Bloger” takmičenja u stajlingu

Vanesa Jović pobednik “Fashion Bloger” takmičenja u stajlingu

Vanesa je tokom finalnog takmičenja u odabiru stajlinga u šoping centru UŠĆE najkreativnije odgovorila na modne zadatke “spajanje nespojivog”, “rockabilly” i “saturday night fever” i time postala nova blogerska modna ikona Srbije.

Sigurni smo da će Vanesini postovi na portalu fashionbloger.rs biti među najčitanijima i da će se brzo uklopiti u društvo naših već poznatih blogera. Pobednica je osvojila NO SUGAR nakit i naravno glavnu nagradu 500 evra. Drugoplasirana je bila Milana Bulatović, a trećeplasirana Anđela Srejić. Njih dve su takođe dobile nakit NO SUGAR.

Modni žiri u sastavu Igor Todorović, Slađana Tesla, Simonida Ćeranić, Vanja Pantin, Tijana Ivanović iz Deichmanna, Nikola Kovačević sa Naxi radija i naravno blogeri fashionbloger.rs portala, prošlogodišnja pobednica Jovana Petrović, zatim Anđela Vitorović, Jelisaveta Đukanović, Marija Marković i Milica Obradović imao je težak zadatak.

IMG 0150 Vanesa Jović pobednik Fashion Bloger takmičenja u stajlingu

Izabran je pobednik "Fashion Bloger" takmičenja

Takmičarke su imale samo sat vremena da osmisle stajlinge na sve tri zadate modne teme: “spajanje nespojivog”, “rockabilly” i “saturday night fever” i zaista su trčale po UŠĆE Shopping Centru. Od P.S. Fashion-a, Dresscode-a, Tom Tailor-a, preko Manga, Time Out-a, Sting-a, Garinella i Carpise. Nakon izbora odeće na redu je bio izbor cipela kod najvećeg evropskog prodavca obuće Deichmann. Kao šlag na tortu došlo je i biranje predivnog nakita Selena i Zlatare Andrejević.

Tokom “FashionBloger” takmičenja u stajlingu publika je imala priliku da stane ispred Canon objektiva profesionalnog fotografa Borisa Bajčetića, dobije novi “make-up” u šminkernici Akademije za estetiku i kozmetikologiju i svoju frizuru prepusti stručnim rukama frizerskog centra “HAIR LOVERS”. Osim toga, publika je imala prliku da vidi i revije mladih dizajnera Ivana Golubovića (Vaan_Gool) i Petre Zorice i ceo dan uživa uz Red Bull energetsko piće.

Editors choice