Nedeljni horoskop: 10. mart- 16. mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Vanvremenska elegancija na trećoj večeri BAFE-a

Vanvremenska elegancija na trećoj večeri BAFE-a

Šta je ono što svaka žena želi? Na ovo pitanje pokušali su da odgovore mladi dizajneri koji su uneli duh sofisticiranosti i vanvremenske lepote na pistu kluba Drugstore. Balkan Art Fashion Event (BAFE) još jednom je pokazao svoju istrajnost u želji da, pored avangardnih, neguje i dizajnere koji unose klasične, vanvremenske elemente u svoje kreacije.

Lazar Ilić je kolekcijom “Dark paradise” predstavio svoju viziju raja i odnosa života i smrti. Odevni komadi izrađeni su od najfinijih materijala poput čipke svile, kože, muslina i namenjeni su posebnim prilikama u kojima žena želi da ostavi poseban utisak na sve oko sebe.

Sledeće prijatno iznenađenje koje nam je Lazar Ilić priredio bila je kolekcija “Femme fatale” brenda Hunt, čiji modeli su rezultat saradnje sa sestrom Kristinom. Dominirala je forma peščanog sata koja na savršen način ističe ženske obline, dok je akcenat bio stavljen na nosivost i udobnost modela.

Milica Tričković donela nam je viziju mode kao vida zarobljeništva onih koji je suštinski razumeju i žive, gde su glavnu reč vodile duge haljine sa umetnutim tkaninama i laganim perjem koje je oplemenilo svaki komad.

Kombinacija military elemenata i cvetnog printa uz mnogobrojne detalje dala je reviji Andree Jovanovske i Milice Kandić  posebnu snagu i neobičnost. Kolekcija prikazuje modernu i savremenu ženu koja u isto vreme simbolizuje lepotu i prefinjenost, ali i hrabrost i sangu, dok se Ivan Jakić poigrao crvenom, crnom i belom potvrđujući njihovu moć i neprolaznost.

Kruna večeri bila je nežna kombinacija  svile, satena, pliša i brokata sa kožnim, ručno rezbarenim detaljima koji su pokazali svu prefinjenost kolekcije Tijane Milunović.

vanvremenska elegancija na trecoj veceri bafe 1 Vanvremenska elegancija na trećoj večeri BAFE a vanvremenska elegancija na trecoj veceri bafe 21 Vanvremenska elegancija na trećoj večeri BAFE a vanvremenska elegancija na trecoj veceri bafe 31 Vanvremenska elegancija na trećoj večeri BAFE a vanvremenska elegancija na trecoj veceri bafe 4 Vanvremenska elegancija na trećoj večeri BAFE a vanvremenska elegancija na trecoj veceri bafe 5 Vanvremenska elegancija na trećoj večeri BAFE a vanvremenska elegancija na trecoj veceri bafe 6 Vanvremenska elegancija na trećoj večeri BAFE a vanvremenska elegancija na trecoj veceri bafe 7 Vanvremenska elegancija na trećoj večeri BAFE a vanvremenska elegancija na trecoj veceri bafe 8 Vanvremenska elegancija na trećoj večeri BAFE a vanvremenska elegancija na trecoj veceri bafe 9 Vanvremenska elegancija na trećoj večeri BAFE a vanvremenska elegancija na trecoj veceri bafe 10 Vanvremenska elegancija na trećoj večeri BAFE a

Editors choice