Salon Kedrova priča je ušuškan u najstrožijem centru Beograda. Prijatna atmosfera, nasmejana lica i udobnost koju ćete osetiti u ovom salonu, koji nam je učinio daleki Sibir tako blizu, učiniće da poželite da dođete iznova i iznova.

Svakodnevni način života čoveka 21.veka, je doprineo da sauna i masaža ne budu samo privilegija bogatih i razmaženih, već sastavni deo nedelje poslovnog čoveka koji tih par sati koristi da se posveti samo sebi.Ja na prvom mestu.

11 1 1 Vaše telo zaslužuje samo najbolje 21 1 Vaše telo zaslužuje samo najbolje

Kedrova prica slika2 Vaše telo zaslužuje samo najbolje

104 Vaše telo zaslužuje samo najbolje

Ove nedelje preporučujemo tretman Kedrova priča. On je spoj saune, pilinga i masaže, koji je zamišljen tako da brine o vašem telu i izgledu vaše kože, a ujedno vodi računa i o tome da se opustite i rasteretitre od svakodnevnih briga i stresova.

Ova bogata kombinacija obuhvata:

15 minuta u Kedrovoj sauni-gde ćete se opustiti, izbaciti toksine, pročistiti pore i pripremiti svoju kožu na sledeći korak

Piling za telo Detox iz kolekcije Natura Siberica. Piling je izrađen na bazi organskog ulja kedra i doprineće regeneraciji i učvršćivanju vaše kože.

60 min relax masaže su finalni koraci. Pri masaži se koristi viskokvalitetno Kedrovo ulje koje efikasno hidrira i hrani kožu , povećava njen imunitet, a bogato je vitaminima A i E. Ovi vitamini povoljno utiču na podmlađivanje strukutura kože.

Cena ovog tretmana sa popustom iznosi 4.900 dinara
Neka vaša koža zablista zdravljem i jedrinom.
Vaše telo zaslužuje ovaj tretman.
Vaše telo zaslužuje da odsluša Kedrovu priču.

Posetite salon Kedrova priča.

Adresa je Francuska 14, telefoni: 011 724 1914 i 062 894 11 97. Zvaničan sajt posetite ovde www.kedrovaprica.rs. Radno vreme je od utorka do nedelje od 10 do 22h. Predlažemo vam i da lajkujete njihov Fan page i da i na taj način budete u toku sa svim novitetima. 

 

Editors choice