Čini nam se da je vreme dečačkih bendova prošlo i da je vreme za pravu senzaciju. The Saturdays je britansko-irska ženska pop, pop-dance, r’n’b grupa i čini je pet devojaka. Sastav je oformljen 2007. godine. Devojke popularne grupe su već doživele neverovatan uspeh u Engleskoj i iza sebe imaju 11 top-singlova i tri top-albuma. Sada imaju u planu da svojim pesmama zaraze i američko tržište. Rajan Sikrest (Ryan Seacrest), voditelj radio emisije, najavio je da grupa devojaka planira da započne snimanje svoje serije “Chasing the Saturdays” na E! kanalu. Najveću podršku im pruža rege autor i tekstopisac Šon Pol (Sean Paul).

Moli (Mollie King), Una (Una Healy), Rošel (Rochelle Wiseman), Vanesa (Vanessa White), i Frenki (Frankie Sandford) objavljuju uskoro i svoj četvrti album i preselile su se u Los Anđeles kako bi snimale svoju reality emisiju, koja će pratiti grupu od trenutka kad potpišu ugovor sa Mercury/Island Def Jam Records, pa sve do promocije singla “What About Us”.

Slika 2102 Veliki planovi grupe The Saturdays

Mlade, zavodljive i popularne devojke

Devojke popularne grupe su uzbuđene zbog planova, ali, kako je rekla Frenki i “uplašene”. Opisala je kako će izgledati spot za pesmu rekavši da će se opustiti, dobro zabaviti u Los Anđelesu, a onda otići na teren za bejzbol. Rošel je najavila da je sledeća godina njihova. Nisu želele mnogo da pričaju o planovima, ali su naglasile da će biti vrlo zanimljivo.
Želimo im mnogo zabave i uspeha sa novim albumom. Poslušajte najnoviji singl “What About Us”.

Izvori fotografija: stylejuno.org, userserve-ak.last.fm


Jelisaveta Popov je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Obožava da putuje. Želela bi da zna sve jezike sveta, a najviše voli francuski jezik. Ne moze da zamisli ni jedan dan bez humora, muzike i voljenih osoba.

Editors choice