Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

VELUX svetlosni tunel: Dnevna svetlost tamo gde ste mislili da nije moguće!

VELUX svetlosni tunel: Dnevna svetlost tamo gde ste mislili da nije moguće!

Opšte je poznata činjenica, koju su nedavna istraživanja potvrdila, da prirodna svetlost igra važnu ulogu za naše blagostanje i kvalitet života. Ona povećava našu koncentraciju i kontroliše naš unutrašnji sat. Unapređuje naš rad tokom dana i osigurava da smo umorni uveče i spremni za okrepljujući san.

VELUX svetlosni tunel 9 VELUX svetlosni tunel: Dnevna svetlost tamo gde ste mislili da nije moguće!

Unapredite vaš dom i komfor u stanovanju osvetljujući mračne ćoškove i prostorije. VELUX svetlosni tunel je dizajniran tako da uvodi prirodnu, dnevnu svetlost u prostorije kao što su kupatila, hodnici, stepeništa, garderoberi i ostave.

VELUX svetlosni tunel VELUX svetlosni tunel: Dnevna svetlost tamo gde ste mislili da nije moguće!

VELUX svetlosni tunel, koji se sastoji od ravne staklene krovne instalacije, visokoreflektujućeg tunela i raspršivača svetlosti na plafonu, unosi prirodnu, sunčevu svetlost u delove vašeg doma gde nije potreban pogled napolje i veštačka svetlost je praktično jedini izvor svetlosti. Ventilacioni adapter se po izboru može ugraditi u svetlosni tunel da bi se osigurala prijatna unutrašnja klima u prostoriji. Nova generacija svetlosnih tunela može biti opremljena električnom opremom za osvetljenje koja im omogućava da funkcionišu kao lampe uveče, tokom noći ili kad god nedostaje prirodne svetlosti.

VELUX svetlosni tunel 8 VELUX svetlosni tunel: Dnevna svetlost tamo gde ste mislili da nije moguće!

VELUX svetlosni tunel je opcija za prostorije bez prozora koje u porodičnim kućama ili na najvišem spratu zgrade ispod samog tavana, nisu do sada bile pogodne za preuređenje u životni prostor. Može se ugraditi u svaki profilisani ili ravan krovni pokrivač nagiba između 15 i 60 stepeni. Dužina savitljivog tunela je dovoljna za razdaljine do 2 metra od krova do plafona. Za veće razdaljine ili više svetla, VELUX preporučuje nesavitljivi tunel koji se može produžavati sa više tunela, do 6 metara.

VELUX svetlosni tunel 7 VELUX svetlosni tunel: Dnevna svetlost tamo gde ste mislili da nije moguće!

VELUX svetlosni tunel obično ne zahteva renoviranje ili preuređenje i dopušta stanarima da uživaju u novom iskustvu prirodne svetlosti i sveže prijatne unutrašnje klime unutarnjih kupatila, hodnika ili drugih tamnih prostorija,odmah nakon ugradnje svetlosnog tunela.

VELUX svetlosni tunel se jednostavno ugrađuje i ima 5 godina garancije. Za više informacija, posetite VELUX zvaničan sajtFacebook stranicu.

Editors choice