5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Verica Rakočević: Revija povodom 30 godina umetničkog rada

Verica Rakočević: Revija povodom 30 godina umetničkog rada

Naša proslavljena modna kreatorka Verica Rakočević obeležiće 30 godina umetničkog rada na reviji zakazanoj za 11. maj kolekcijom “Ramonda Serbica” za proleće/leto aktuelne sezone.

Kolekcija je inspirisana čudesnim cvetom Ramonda Serbica, autohtonom vrstom, koji raste u okolini Niša, a koga je otkrio Josif Pančić. Ovaj nesvakidašnji cvet ima čudesnu moć. Nakon što ga potopite u vodu kada je potpuno uvenuo, ima moć da u potpunosti oživi.

Ramonda Serbica nakit Verica Rakocevic Verica Rakočević: Revija povodom 30 godina umetničkog rada

Nakit Ramonda Serbica

Za kolekciju “Ramonda Serbica” urađena je i serija tašni, nakita (CityFashion Jewelery), a ametist i nebrušeni smaragd zauzimaju značajno mesto u kolekciji. Verica je takođe uradila posebnu liniju obuće za ovu priliku.

Predstavljanje kolekcije kojom se obeležava 30 godina rada Verice Rakočević poklapa se sa veoma bitnim datumom u istoriji – proslavom 1,700 godina od donošenja Milanskog edikta.

Reviju će prenositi Fashion TV, a među gostima će biti i Estefanija Giacombini – urednica i novinarka mode na TG1, RAI-a.

Sam događaj će biti organizovan u autentičnom, elegantnom ambijentu, produkcijski u rangu sa svetskim događajima tog tipa, pratećim performansima i gostima iznenađenja.

Sredinom marta Verica je boravila u Njujorku, gde je uradila katalog koji će pratiti kolekciju, a saradnici su joj fotograf Milena Rakočević, stilista Peđa Govedarica, kao i naša veoma tražena manekenka u Americi Mina Cvetković.

Editors choice