Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Versace – proleće/leto 2011.

Versace – proleće/leto 2011.

Versace za ovu sezonu predlaže puno geometrijskih oblika i printova, izblajhanu kosu, haljine midi i mini dužine, a osim neutralnih, prisutne su plava i crvena boja.

Kampanju je fotografisao Mario Testino (Mario Testino), a kao što se i očekivalo, modni gigant Versace je unajmio najtraženije modele. Trenutno najzaposlenija manekenka na svetu, Ejbi Li (Abbey Lee), sa poplularnim trendom smokey eyes i uz pomoć kolega Viktora Najlendera (Victor Nylander) i Malta Landa Medsena (Malthe Lund Madsen), doprinela je da ova kampanja izgleda drugačije od drugih, veoma seksi i mladalački.

160 Versace   proleće/leto 2011. 240 Versace   proleće/leto 2011. 328 Versace   proleće/leto 2011. 427 Versace   proleće/leto 2011. 527 Versace   proleće/leto 2011. 624 Versace   proleće/leto 2011. 722 Versace   proleće/leto 2011. 816 Versace   proleće/leto 2011. 916 Versace   proleće/leto 2011. 1012 Versace   proleće/leto 2011.

Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Editors choice