Francuska luksuzna, modna i kozmetička kuća Givenchy lansirala je na tržište svoj novi ženski parfem “Very Irresistible L’Intense”, nasljednika već poznatog parfema “Very Irresistible “. U prvoj noti parfema prisutna je šljiva, u srednjoj intenzivna ruža, a bazna drvenasta nota pojačana je mošusom i pačulijem.

Elegantna bočica u boji je šljive i nadahnuta apstraktnim spiralnim couture linijama ukrašena tetovažom, a nova emocija oličena je u karizmatičnoj i senzualnoj Liv Tejlor (Liv Taylor). Dostupan je u bočicama od 30, 50 i 75 ml. Kao limitirano ljetno izdanje, modna kuća na tržiste izbacuje i USB sa pripadajućom tetovažom i bočicama od 15ml kao testerima.

o.104 Very Irresistible L’Intense by Givenchy o.12952 Very Irresistible L’Intense by Givenchy o.12953 Very Irresistible L’Intense by Givenchy
Josipa Lijović je vedra studentkinja iz Zagreba koja slobodno vreme troši uživajući u prijateljskim druženjima uz kaficu i svojoj velikoj strasti – modi, o kojoj s užitkom piše na svom blogu Baby Loves Fashion. “Svako od nas bi trebalo da se potrudi da bude što bolja verzija sebe samog” je krilatica po kojoj živi i koja se često može čuti iz njenih usta.

Editors choice