5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Veza na jedno veče

Veza na jedno veče

Omiljena razonoda mladima tokom vikenda su izlasci. Klubovi, kućne žurke – nije bitno dokle god ima pića, dobre muzike i dobrih frajera i riba. Idealno mesto za oslobođenje od stresa nakupljenog preko nedelje.

134 Veza na jedno veče

"Stiže vikend, idemo da pijemo!’"

Ipak, za sve one koji su single omiljena razonoda kada izađu vikendom jeste veza na jedno veče. To može biti idealan izgovor da se smuvate sa osobom koja vam se već dugo dopada, a nemate hrabrosti da joj bez podsticaja alkohola to priznate, ali je češće to razmenjivanje nežnosti sa nekim koga ne poznajete.

Takozvani one night stand najbolji je na žurci na kojoj, maltene nikoga ne poznajete. Tada bez blama možete da ’’dovatite’’ prvu osobu koja vam privuče pažnju i ljudski se sa njom po’vatate. Mnogi se, pod izgovorom da su pijani, ponašaju previše opušteno za svoje standarde, ali to je samo njihov način da se odlično provedu, bez straha od sutrašnjih zlih priča. Ako su uradili nešto čega se stide, mogu jednostavno da kažu: ’’Ma bio sam pijan nisam znao ni šta pričam, ni šta radim!’’ i tako reše sve svoje probleme.

-Jebo te, Jelena, šta ti bi sinoć, povatala si se sa onim Markom, je l’ znaš ti da on ima devojku već dve godine?

– Ajde, nemoj da me mračiš, znaš i sama da sam se ubila sinoć, nisam znala gde bijem, a kamoli ko je Marko!

Dok je, u stvari, Marko nerealno dobar frajer i neodoljivo šarmantan i naravno da je znala da ima devojku, ali sinoć to uopšte nije bio njen problem.

233 Veza na jedno veče

Džared Leto (Jared Leto) i Paris Hilton (Paris Hilton) u akciji na holidvudskoj žurki

Veza na jedno veče se dodatno iskomplikuje kada prespavate kod tog nekoga, uz obavezan seks. Te situacije, u principu nisu mnogo drugačije, osim što uključuju buđenje pored nepoznate osobe i momentalno prisećanje na burnu noć. I sad, kako pobeći? Lako. Kupite svoje stvari, i bežite dok vas noge nose!

Veze na veče nisu ništa loše. Za sve one koji nisu raspoloženi za emotivno obavezivanje idealan su način da zadovoljite svoje telesne potrebe.

Problem nastaje kada sutradan osetite grižu savest ili želju da sa osobom, za koju znate da je više nećete videti, ostvarite pravu emotivnu vezu. To znači da je možda bolje da se klonite te vrste razonode, pogotovo ako ste romantične osobe i maštate o ponovnom suretu sa osobom sa kojom ste se smuvali na nekoj žurci, iako vas je ta osoba potpuno zaboravila  pre nedelju dana. Ili problem može nastati ukoliko niste koristili kontracepciju, jer ako ne znate ništa o toj osobi, nemate ni pojma čime može da vas zarazi. Da biste u potpunosti mogli da se prepustite strastima, obavezno koristite kontracepciju!

Ukoliko vi nemate nijedan od navedenih problema, onda uživajte u poljupcima i dodirima sa nepoznatom osobom i vezi koja nikako ne može da se pokvari. Bitno je da odmah raščistite sa sobom da to nije ništa više od jedne večeri!

333 Veza na jedno veče

Uživajte u stilu Samante Džounz (Samantha Jones)!


Marina Zec veruje da je sreća u u malim stvarima i trudi se da maksimalno uživa u životu. Obožava London, britansku muziku i Burberry. Kao pravi sanjar bi volela da svojim rečima učini svet boljim.

Editors choice