5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Veza na kašičicu

Veza na kašičicu

1/2

“Veza na kašičicu” – sve popularniji vid odnosa među muškarcima i ženama. Mada, možda više među muškarcima. Ako kao ja živite pod stakelnim zvonom pa pomislite da je fenomen “kombinacija” nešto što je trenutno aktuelno, grdno ćete se iznenaditi kada shvatite da su se i trendovi na ovom polju promenili.

Kod tradicionalne kombinacije se jasno znaju pravila, koja su vrlo jednostavna. Zna se zbog čega ste upriličili to druženje. Ne da biste ćaskali o teoriji relativiteta, ceni paprika na pijaci ili vašem profesoru koji vas mrzi i zakinuo vam je na oceni na poslednjem ispitu. To nikog ne zanima. Veća je verovatnoća da ste bolje upoznati sa tim kakve poljupce ta osoba voli nego u koju je srednju išla, i da li je uopšte išla. Omastite brk i razlaz.

Ali ljudi su shvatili da je takav odnos suviše ogoljen i osiromašen, te da im ipak treba nežnosti, pažnje, dodira, maženja. Što je sasvim normalno za jedno ljudsko biće. A malo bi glupo bilo da kažete kombinaciji – hajde u tih sat i po provedenih zajedno da ubacimo i određeni period za maženje i “pravimo se da smo u vezi” ponašanje. Ili nije glupo?

veza na kasicicu Veza na kašičicu

Čini mi se da su ove dve potrebe (za nežnošću i za slobodom koju pruža kombinacija) rezultirale jednim mutantom nazvanim “veza na deliće”. Dakle, kad se vidite sa nekim ponašate se kao da ste u vezi. Gugučete kao da imate šest meseci, a ne da ste prevalili četvrt veka života. Mazite se, opušteni ste, a čak vam se omakne i neki jezivi bebasto-životinjski nadimak. Ma kao da ste u stogodišnjoj vezi u kojoj cveta svo cveće  ovog sveta. A kada se približi kraju treći sat vašeg ljubavnog randevua, polako počinje zahlađenje odnosa. Do te mere da kada napustite stan dotičnog/dotične, ovaj već zaboravi i ko mu je bio uvaljen na trosedu pre tri minuta, a ne da vas eventualno pozove sutradan.

Editors choice