Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Vi kao stilska ikona!

Vi kao stilska ikona!

Svi mi volimo da istražujemo i pratimo nove modne trendove. Volimo da znamo šta svetske zvezde nose i šta ima novo na Street Fashion blogovima. Uvek znamo koja je boja u modi ove i sledeće sezone i znamo koje će boje biti zastupljene na sledećem Fashion Week-u.

Ali ipak na kraju oblačimo ono što se nama sviđa, jer kako nam je jednom rečeno: “Fashion is what you are offered four times a year and style is what you pick out of that fashion.” Pa se mi tako i ponašamo.

dddd Vi kao stilska ikona!

Mi hoćemo da imamo naš stil, prepoznatljiv i jedinstven.

I tako umorne, nakon nekoliko prelistanih časopisa, posle radne nedelje ili predavanja krećemo u kupovinu u potragu za stvarima koje će predstaviti našu jedinstvenost. Treba nam nekoliko sitnica i par ozbiljnih investicija, na primer neke odlične čizme.

Setite se vaše poslednje namenske kupovine: radnje su prepune ljudi, isprobavanje stvari traje večno, ne možete da nađete to što želite, ona prodavačica nikad nije tu kada vam treba, a o šansi da dok razgledate druge modele onaj prvi što ste videle nestane, o tome da ne pričamo! Da li je ovo iskustvo kakvo zaslužujemo posle naporne radne nedelje? Da li mogu da znam gde ima ono što želim? Ne mora radnja da bude u tržnom centru, neka bude gde god samo da znam da tamo mogu da nađem ono što tražim.

U toj potrazi za nekim drugačijim, našim stilom nailazimo na mnoge prepreke. “Must have” rubrike i druge savetnike koji pokušavaju da nas ukalupe, ali mi to nećemo. Mi smo drugačije. Pritisak je sve jači, svesnost o brendovima koji ističu originalnost ne postoji. Mi ih ne prepoznajemo. Nemamo vremena za upoznavanje.

Zbrka. Za tili čas, nesvesno odlazimo u kupovinu. Nalazimo se u nekom tržnom centru, obavljamo kupovinu. Izlazimo iste. Iste kao svi. Obukle smo “must have”.

I tako se ni od kuda stvori Loyalster aplikacija koja prvo što nam kaže je: “We love your style.” Kada uradimo test, aplikacija prepoznaje naš stil i dobijamo personalizovane preporuke šta da obučemo. Ne šta je “must have”, nego šta je “I want”!

Tako uzmemo kafu, sednemo u autobus, voz, stojimo u redu, nakačimo se na WiFi, zaplovimo u čari sopstvenog stila, jer Loyalster loves it!

android 01 Vi kao stilska ikona!

Loyalster aplikacija

Loyalster je mlada aplikacija. Postoji mesec dana, ali njen potencijal je prepoznat kako na domaćem tako i na stranom tržištnu, nailazeći na krajnje pozitivne komentare i interesovanje u Silicijumskoj dolini, ali i svrstavanjem ove firme među 30 najboljih/najpotencijalnijih startapova Evrope. Osnovna ideja je razotkrivanje brendova širom Srbije (uskoro i sveta), ali i ušteda vremena pri pretraživanju stvari koje su u ponudi u našem gradu. Tako u Beogradu već oko 30 radnji oglašava svoje proizvode putem Loyalster-a. Isprobajte aplikaciju i nađite nešto lepo za sebe!

Editors choice