Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Vichy Cellu Destock serum flash: Idealan oblik tela više nije san!

Vichy Cellu Destock serum flash: Idealan oblik tela više nije san!

Žene su u potrazi za proizvodom protiv celulita koji efikasno utiče na kvalitet kože i trenutno pruža vidljive rezultate. Godine 2014. Vichy predstavlja inovaciju u borbi protiv celulita: Cellu Destock serum flash, brzodelujući serum koji za 14 dana smanjuje vidljivost celulita. Serum trenutno izglađuje kožu i deluje na tvrdokorna područja, čvrstoću kože, vidljivost celulita i ujednačenost površine kože: Idealan oblik tela više nije san!

156 Vichy Cellu Destock serum flash: Idealan oblik tela više nije san!

Celulit je uzrokovan promenama i naslagama masnoća i toksina u masnom tkivu i najčešće pogađa žene. Područja koja su najviše zahvaćena su stražnjica, bedra, bokovi i stomak. Nastanak celulita povezan je sa načinom življenja poput stresa, nepravilne i neuravnotežene ishrane, manjka telesne aktivnosti kao i konzumacije alkohola i cigareta. Važnu ulogu u nastanku celulita takođe igraju hormoni i genetika. Godine 2014. žene su u potrazi za proizvodom koji pruža trenutne rezultate sa brzim dejstvom na kvalitet kože. Takođe su u potrazi za proizvodom koji je moguće koristiti na svim delovima tela sklonim celulitu: rukama, stomaku, bokovima i bedrima. Ove godine Vichy predstavlja inovaciju u borbi protiv celulita, trenutan i efikasan odgovor na borbu protiv celulita: Cellu Destock serum flash.

238 Vichy Cellu Destock serum flash: Idealan oblik tela više nije san!

Cellu Destock serum flash je brzodelujući serum koji za 14 dana smanjuje vidljivost celulita. Serum trenutno izglađuje kožu i deluje na vidljivost celulita, tvrdokorna područja, čvrstoću kože i ujednačenost površine kože. Inovativna formula koja kombinuje idealnu Vichy dozu čistog kofeina, hijaluronsku kiselinu poznatu po hidrirajućim svojstvima i reflektujuće bisere za lepši izgled kože pruža trenutnu i dugotrajnu efikasnost: koža trenutno izgleda izglađenije, za samo 14 dana* izgled celulita je vidljivo redukovan, koža deluje čvršće, a površina kože je ujednačena. Nemasna, lagana tekstura seruma brzo se upija kako bi oblačenje bilo moguće odmah nakon nanošenja proizvoda. Proizvod se nanosi dva puta dnevno. Primeren je za osetljivu kožu, ne sadrži paraben i obogaćen je termalnom vodom Vichy.

Untitled Vichy Cellu Destock serum flash: Idealan oblik tela više nije san!

Vichy po prvi put predstavlja anticelulitnu negu u teksturi seruma: ultra lagani, fluidni serum nemasne i nelepljive teksture omogućuje optimalnu koncentraciju aktivnih sastojaka za trenutne rezultate i dugotrajnu efikasnost. Tekstura seruma ne ostavlja tragove i omogućava oblačenje neposredno nakon nanošenja.

Moćni aktivni sastojci u idealnim koncentracijama

Čist kofein – referentni anticelulitni aktivni sastojak sa dosada najvećom Vichy koncentracijom u anticelulitnom proizvodu za redukovanje izgleda celulita.

Hijaluronska kiselina – hidrirajući sastojak koji hidrira kožu i čini je punijom, po prvi put u visokoj koncentraciji u nezi za telo.

Editors choice