Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Vichy: Idealia life serum

Vichy: Idealia life serum

Vichy donosi nov pogled na starenje kože – starenje pod uticajem načina života, odnosno „behavioural ageing“, koji je rezultat negativnih činilaca – stres, nedostatak sna, nepravilna ishrana, UV-zraci… i utiče na izgled, kao i na kvalitet kože. Vichyjev odgovor na izazove koje pred nas postavlja život je Idealia Life Serum – prvi Vichy idealizator kože za ravnomeran i blistav ten, glatku površinu kože i sužene pore, kao i odmorne crte lica.

Vichy je oslušnuo žene i shvata da se njihova vizija starenja menja. Godine i godine istraživanja, u koja je bilo uključeno na hiljade žena, su za Vichy neprocenljive s obzirom da pružaju nov uvid i znanje o starenju kože. Vichy je razvio potpuno nov pogled na starenje kože, koji uključuje značajan faktor – život. Način života i negativni činioci kojima smo izloženi (nedostatak sna, zagađenost vazduha, stres, neuravnotežena ishrana, nedostatak telesne aktivnosti, hormonska neravnoteža, UV zraci, suvo vreme…), utiču na izgled kože i mogu da ubrzaju proces starenja. Dobar primer, koji dokazuje starenje pod uticajem života, odnosno „behavioural ageing“, su blizanci, koji uprkos istom genetskom kapitalu i starosti, pod različitim životnim uticajima nemaju isti kvalitet kože i očiglednu starost.

VICHY IDEALIA Ambiance Vichy: Idealia life serum

Vichy Idealia - Ambiance

7/10 žena priznaje da dnevno radi bar jednu stvar koja negativno utiče na kvalitet njihove kože*. A starenje pod uticajem načina života “Behavioural Ageing” je danas realnost koju ne možemo izbeći…

U poređenju sa hronološkim i hormonskim starenjem, gde vreme neizbežno teče, starenje pod uticajem života odnosno „behavioural ageing“ ima tu prednost da nam daje mogućnost da se promenimo, da živimo drugačije, da u svoj život unesemo poboljšanja i promenimo kožu u svoju korist – idealno.

[LR2412+LHA]

Kompleks za preoblikovanje kože i jedinstvena kombinacija aktivnih sastojaka, koja deluje na sve dimenzije idealne kože – kako na površini, tako i u dubinu.

POVRŠINA KOŽE: LR2412 sužava pore, a LHA uglačava površinu kože. BOJA I TEN KOŽE: LR2412 podstiče obnovu epidermisa a LHA smanjuje pigmentacione nepravilnosti. ELASTIČNOST KOŽE: LR2412 ponovo aktivira dinamiku sinteze hijaluronske kiseline u koži.

VICHY IDEALIA LIFE SERUM  Vichy: Idealia life serum

Idealia Life Serum

Idealia Life Serum obezbeđuje spektakularno preoblikovanje:

– kože pod uticajem stresa

– kože koja je prekomerno izložena UV zracima

– kože koja je izložena zagađenosti zbog vazduha i dima

– kože pod uticajem neuravnotežene ishrane

Idealna koža više nije san sa Idealia negama za menjanje kvaliteta kože. Za idealnu rutinu možete da birate među proizvodima: Idealia dnevna nega, Idealia Pro nega za korekciju fleka, Idealia BB i nova zvezda u liniji Idealia Life Serum. 

 Preporučena neobavezna cena proizvoda Idealia Life Seruma je 4.238,64 RSD.

Editors choice