Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Vikendica iz bajke

Vikendica iz bajke

Navikli ste da vas svakog ponedeljka obradujemo još jednom pričom o uređenju enterijera, ali danas inspiraciju za uređenju istog pronalazimo u jednoj od najlepših vikendica na plaži smeštenoj u dalekoj Australiji. Ovaj intimni magični kutak se nalazi sto kilometara južno od Sidneja i obuhvata tri privatna paviljona ugnjezdena u prirodan ambijent. Enterijer se bazira na komadima nameštaja napravljenim od prirodnih materijala i u nežnim nijansama. Svaki od tri paviljona ima svoj privatan bazen. U sobama nema TV-a, ali možete pronaći iPod i wireless internet pristup.

Čitavom magičnom eksterijeru posebno doprinosi stablo čije grane obuhvataju prostor iznad čitavog paviljona. Sa balkona pogled se spušta na plažu Tallow gde možete plivati, surfovati i posmatrati delfine. Takođe, paviljon iznajmljuje čamac i helikopter kojim možete razgledati okolinu. Za hranu u restoranu hotela zadužen je kuvar Stefano Manfredi (Stefano Manfredi), čija su specijalnost italijanska jela. U hotelu se nalazi i bar koji je dostupan tokom čitavog dana svim gostima.

sydney beachhouse hpool nighttime 665x431 Vikendica iz bajke sydney beachhouse lounger 665x431 Vikendica iz bajke Sydney beachhouse pool 665x431 Vikendica iz bajke sydney beachhouse tree deck 665x431 Vikendica iz bajke sydney by the pool Vikendica iz bajke sydney deck Vikendica iz bajke sydney pool 2 Vikendica iz bajke sydney beachhosue pool and lounge 665x431 Vikendica iz bajke

Prirodan ambijent je zastupljen i u enterijeru. Svaki ćošak prostorija odiše elegancijom i nežnošću. U prostoru dominira svila, kamen i svetlo drvo. Boje u spavaćim sobama deluju opuštajuće dok one u trpezariji čitavom prostoru daju notu tradicionalnosti. Zahvaljujući drvetu prostor je više nego topao. Svoju romantičnu stranu prostor pokazuje noću pod svetlošću modernih lampi.

sydney beachhouse bedroom Vikendica iz bajke sydney beachhouse dining area 665x431 Vikendica iz bajke sydney beachhouse living room 665x431 Vikendica iz bajke sydney living area Vikendica iz bajke sydney living room Vikendica iz bajke
Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Editors choice