Viktorija Bekam, nekada poznata i kao “Posh Spice” je ikona stila, koja svoju ljubav prema modi iskazuje stvarajući modu. Ova sada već cenjena modna kreatorka na pragu je ka ostvarenju novog cilja- otvaranja radnje sa svojim modnim kreacijama.

viktorija bekam Viktorija Bekam otvorila svoju prvu prodavnicu u Londonu

Sve je spremno za otvaranje ove glamurozne oaze mira u Dover ulici u Londonu, karakterističnoj po velikom broju radnji u kojima se prodaje visoka moda.

Viktorija je odlučila da svoju radnju uredi minimalistički. Izlog radnje neupadljiv je izdaleka, a unutra je mirno i tiho, sa svedenim dizajnom enterijera.

ogledala Viktorija Bekam otvorila svoju prvu prodavnicu u Londonu

Na samom ulazu u prodavnicu očekuje vas ogledalo na plafonu, a izgled prodavnice je Bekamova osmislila u saradnji sa cenjenim pakistanskim  arhitektom, Faršidom Musavi, koja je poznatija po gradnji muzeja, nego velikih garderobera.

haljine Viktorija Bekam otvorila svoju prvu prodavnicu u Londonu

Prodavnici posebnu draž daje ostvarenje ideje da haljine vise na lancima koji padaju sa plafona. Na radnji je radilo sedam gradilaca, a prostor je izgrađen za punih devet nedelja.

torbe Viktorija Bekam otvorila svoju prvu prodavnicu u Londonu

Pravilni, ali pomalo asimetrični geometrijski oblici i veliki broj ogledala daju posebnu draž ovom mestu. Stilski svedena i u isto vreme ekstravagantna, ova radnja u mnogome podražava svoju vlasnicu- Viktoriju Bekam.

Jasna Stanić

Editors choice