Sve znamo… Ujutru kada pogledate kroz prozor i shvatite da je osvanuo još jedan siv dan, poslednje što pomislite je kako da budete diva na poslu. Pogrešno!

3 Viva la Diva!

U nežnim bojama

Kaputi u zanimljivim kombinacijama boja, sa dodatkom kamenja, pravi su izbor za borbu protiv sivih dana. Iz modne kuće AMC, koja je više decenija sinonim za kvalitetan poslovni autfit, još preporučuju da pronađete inspiraciju i u savršenoj trikotaži i besprekorno ukrojenim štofanim komadima. Osećajte se svakog dana kao da ste upravo sišli sa modne piste. Ili, što da ne, kao da na nju tek treba da kročite! A izbor je veliki i sigurni smo da ćete u njihovoj ponudi naći komad koji će u pravoj meri osvežiti vaš poslovni autfit.

amc3 27 Viva la Diva!

Za vaš poslovan autfit

Sada je definitivno trenutak u kome shvatate da prošlogodišnji kaput više ne sija istim sjajem i da vam, jednostavno, treba novi. Hajde da razbijemo još jednu besmislicu – svrha kaputa ne mora biti samo da vas zagreje, iako kvalitetni materijali od kojih su sačinjeni AMC kaputi to svakako čine. Opredelite se za komad koji će svakodnevno biti vaša doza umetnosti i glamura, a opet racionalan i praktičan.

IMG 2810 Viva la Diva!

Klasičan crni

Budite ponosne na svoj kaput i uživajte u njemu! Mogućnosti su velike, maloprodajne akcije su u toku, a količine su ograničene.

Editors choice