5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Vivofit Fitness narukvica za kvalitetniji i zdraviji život

Vivofit Fitness narukvica za kvalitetniji i zdraviji život

Pretvorite svoje dobre vibracije u životne navike uz elegantnu i laganu Vívofit Fitness narukvicu koja zahvaljujući svom savremenom dizajnu predstavlja i jedinstveni modni detalj. Vívofit je jedina fitness narukvica koja automatski pozdravlja korisnika personalizovanim dnevnim ciljem, prateći njegov napredak i podsećajući ga kad je trenutak da se pokrene.

Slika 5 Vivofit Fitness narukvica za kvalitetniji i zdraviji život
Na jedinstvenom zaobljenom ekranu koji je uvek aktivan, Vívofit prikazuje broj koraka, odbrojava do ciljnog broja koraka, potrošene kalorije, ukupnu udaljenost, broj otkucaja srca (model sa senzorom) i vreme. Vodootporna do 50 m,  kompatibilna sa ANT+™ senzorima broja otkucaja srca za fitness aktivnosti, Vivofit fitness narukvica ima promenjivu bateriju koja traje više od godinu dana. Garancija na uređaj je 24 meseca (garancija ne važi za bateriju).

Slika 6 Vivofit Fitness narukvica za kvalitetniji i zdraviji život

Slika 7 Vivofit Fitness narukvica za kvalitetniji i zdraviji život
Vívofit pamti vaše trenutne nivoe aktivnosti, a zatim dodeljuje dostižan dnevni cilj. Postizanjem zadatog cilja, Vívofit određuje novi cilj za sledeći dan.

Vivofit pomaze i onim korisnicima koji nemaju vremena da se posvete fitness aktivnostim (zumba, teretana, bazen) tako što mogu pratiti potrošnju kalorija i gubljenje telesne mase tokom svojih redovnih dnevnih aktivnosti.

Slika 2 Vivofit Fitness narukvica za kvalitetniji i zdraviji život
Vívofit fitness narukvica prati vaš napredak 24 časa tokom 7 dana, a postavljajući je u režim rada za spavanje – kad odlazite na spavanje omogućujete joj da prati kvalitet vašeg sna.

Pritiskom na dugme možete bežično sinhronizovati Vívofit sa besplatnom online fitness zajednicom Garmin Connect ™. Koristeći verziju Vívofit narukvice koja u paketu ima i senzor broja otkucaja srca, možete beležiti otkucaje srca i na taj način dobiti preciznije podatke o sagorevanju kalorija za svaku aktivnost, kao što su trčanje, aerobik ili vežbanje na kardio spravi.

Slika 1 Vivofit Fitness narukvica za kvalitetniji i zdraviji život Slika 3 Vivofit Fitness narukvica za kvalitetniji i zdraviji život

Vívofit je dostupan u paketu sa i bez senzora broja otkucaja srca. Dostupan je u crnoj, ljubičastoj, zelenoj, plavoj i sivoj boji, a obe veličine narukvica S i L nalaze se u paketu.

Slika 4 Vivofit Fitness narukvica za kvalitetniji i zdraviji život

Za više informacija o Vivofit fitness narukvicama možete posetiti zvanične portale Garmin Srbije i Infoteam-a, a možete i naručiti ovu sjajnu fitness narukvicu na online shop-u Navi Shop-a.

Facebook stranica Garmin Srbije je na ovom linku.

Comments

Editors choice