5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Voajersko-egzibicionistički začin za parove

Voajersko-egzibicionistički začin za parove

1/2

Voajerstvo i egzibicionizam u doziranim količinama predstvljaju papren začin vašem seksualnom životu – koji svakako pojačava prisnost, jer što više i bolje nekog upoznajete kroz nove i izazovne situacije, to je veća bliskost. Ponekad izazov istraživanja otkrije sklonosti koje bi ostale sakrivene, da nismo kopali po njima, a ako to nisu zajedničke sklonosti, odnos pukne.

Dakle, akcenat je na doziranju začina, a ne na promeni ukusa. Male su šanse da ćete odjednom otkriti da ste pravi voajer ili egzibicionista, jer da jeste, otkrili biste to verovatno već u pubertetu i težili biste da stalno sebi obezbedite dostupnost situacija koje vas uzbuđuju i pružaju vam zadovoljstvo. Ali, ne govorimo o nečemu na šta vas nagoni vaša potreba za zadovoljstvom, nego o seksi začinu za odnos među stabilnim partnerima, koji imaju potrebu da unesu malo dodatnog uzbuđenja i da pomere granice svog veteranskog seksualnog života.

Pa, shvatite ovo kao savet tipa “ovo nemojte pokušavati kod kuće” samo obrnuto. Dakle, pokušajte kod kuće, svakako. A možda i na nekim drugim mestima.

Upotrebite ogledala

Svako ume da ceni vizuelni doživljaj. Dva tela obuzeta erotskim uživanjem lep su i uzbudljv prizor, utoliko više, što ne gledate porno glumce, nego sami sebe, a ogledala možete postaviti tako da se vidite iz uglova koji vam inače nisu dostupni.

sek ogledala Voajersko egzibicionistički začin za parove

Editors choice