5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Vodič za oktobarske trendove

Vodič za oktobarske trendove

Početak oktobra i jeseni izgledaće vam uzbudljivije kada otpočnete svoje jesenje shopping avanture. Svi znaju da je jesen pravo vreme za modu i ažuriranje garderobera.

Smelo. Poletno. Nekonvencionalno. Verovali ili ne – govorimo o krznu. Ova jesen obiluje tradicionalnim stilovima, ali krzno se izdvaja na poseban način. Dizajneri imaju novu viziju kad je krzno u pitanju, pa ga kombinuju sa različitim materijalima stvarajući dinamične teksture jakni i kaputa. Da li ćete se odlučiti za prirodne boje krzna, jarke ili pak pastelne; hoćete li nositi krzno kao detalj ili kao čitav komad odeće; pravo ili lažno – na vama je, ali definitivno ćete izgledati savršeno i trendi u bilo kojoj varijanti.

opis trend Krzno i sesir Gucci Vodič za oktobarske trendove

Krzno i šešir/ Gucci

opis Michael Kors krzno trend Vodič za oktobarske trendove

Krzno trend/ Michael Kors

Iako mnogi preferiraju što jednostavnije oblike, ove jeseni se kao odgovor na color blocking trend javljaju grafički vezovi – moderan način za nošenje šara za one koji ne vole da potenciraju printove na svojoj garderobi. Naravno, zaobiđite džempere sa novogodišnjim motivima i slično; ono na šta bi trebalo da se fokusirate jesu geometrijske šare, ili ponekad samo jednostavna kombinacija dve boje. Ovaj trend će vas grejati i isticati u isto vreme. Kombinujte ih uz što jednostavnije stvari kao što su klasične pantalone i retro nakit.

opis Chloe graficki vez1 Vodič za oktobarske trendove

Grafički vez/ Chloe

Jedan od trendova koji svakako najavljuje zimu jeste onaj koji potencira najsvetlije palete boja. Ovaj modni izbor odiše čistotom i romantikom, a može se videti u mnogim modnim editorijalima.

opis bledi trend Vogue editorijal za oktobar Vodič za oktobarske trendove

Bledi trend, "Vogue" editorijal za oktobar

Šeširi su svuda ove sezone. Bilo da ste žena ili muškarac, ovaj trend je obavezan za jesen/zimu 2011/2012.  Kape zamenite šik modelima šešira, a to mogu biti vintage ili šeširi širokog oboda u stilu sedamdesetih koje ćete kombinovati uz krzno, čizme i “olovka” suknje (pencil skirts). Probajte i “Fedora” šešir, koji ide uz sve.

opis trend sesir i nakit Vodič za oktobarske trendove

Trendi šešir i nakit

Sve ovo treba ukombinovati sa nakitom, i to ne bilo kakvim. Da biste upotpunili fantaziju savršenog look-a, izaberite eklektičan nakit.


Anastasija Milojević je diplomirani ekonomista koji obožava fotografiju, modu i muziku (bez koje je dan nepotpun). Retko, ali rado slika, a sada najčešće bloguje na Butterfly Dreamer. U potpunosti se slaže sa Marilyn Monroe: “Dajte devojci prave cipele i osvojiće svet!”

Editors choice