5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Voli me danas!

Voli me danas!

“Naučila sam kako zbog ljubavi ne treba brinuti, nego sa svesrdnim divljenjem iščekivati njen dolazak.”

slika 1 Voli me danas!

Nadu i iščekivanje ljubavi treba obojiti lepim emocijama i strpljenjem

Ljubav uvek zna gde smo, mada često pomislimo da je zaboravila na nas, ili nas proklela večnim čekanjem. Ona samo bira pravi trenutak, traži pravu osobu za nas. Svedoci smo da su ponekad njeni pokušaji da nas spoji sa nekim bezuspešni, jer nije svako spreman za njen dar, pa se i ljubav umori. I mi nju katkad razočaramo, vređanjem ili izbegavanjem, rečima da je više ne želimo i da ne radi dobro svoj posao. A sve što u stvari treba da shvatimo jeste da preterana briga i nestrpljenje, samo škode ljubavi, njoj treba plodno, mirno tlo da se naseli, duše koje će je gajiti, negovati i diviti joj se. Samo saznanje da će ljubav jednom (ili više puta) doći i u naše živote, divno je i toliko neobično. Nadu, kao i iščekivanje treba obojiti lepim emocijama i strpljenjem. A onda kada ljubav, tiho i nenametljivo, ili bučno i naočigled svih, uđe u naše živote, slavimo je, volimo je, i potrudimo se da je zadržimo zauvek!

“Imam samo crno-bele uspomene na sve što je bilo pre tebe. Kad si došao, doneo si smeh, crvene balone, luckasta iznenađenja i uneo u moj život radost!”

slika 249 Voli me danas!

Suština ljubavi jeste učiniti svog partnera srećnim i ispunjenim

Svaka nova i velika ljubav briše staru, pretvara naše nekadašnje uspomene gotovo u prah i pepeo, ostavljajući ih zabačene u nekom kutku srca, koji više nećemo posećivati, i donosi nam nove, sveže i neodoljive. Ako je osoba koju smo pronašli prava, u naš život doneće samo radosne sate, pune smeha i uživanja, bez suza i nerviranja. Suština ljubavi jeste učiniti svog partnera srećnim i ispunjenim, i svaki odnos u kome preovladavaju negativne emocije i svađe, nakaradan je. Budite sigurni da neko tu ne voli dovoljno. Neko ko nas voli i obožava, ko je spreman da podeli život i svoj svet sa nama, nikada nas neće svesno i namerno razočarati, već upravo suprotno – uradiće sve što može da na našem licu stalno živi osmeh.

Prethodne tekstove iz serijala “Voli me danas” možete pročitati ovde.


Stefana Pavlović: “Jer ja sam za teatre sa mnogo srca i vatre, teatre smeha i suza, gde nikad ne vlada red, gde ima i svađe, i pesme, i vriske, i aplauza. I kraj se ne zna unapred!”

Editors choice