Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Znamo koliko volite ulepšavanje. Prateći svetske trendove, i to ne samo modne već i one u lepoti, potrebno nam je da stalno nosimo nešto novo i da se prikažemo u odličnom svetlu, jer mi smo dame koje brinu o sebi. Odlučila sam da promenim frizuru i osvežim svoj izgled. Inspiraciju sam pronašla u stilu Olivije Palermo, a poverenje ukazala Diktat Institut De Beaute-u. Dugu kosu sam nosila godinama i vremenom je postala tanja i nije imala lep oblik bez obzira na tretmane kojim sam je negovala te je šišanje bilo neophodno. Duži paž koji sjajno nosi Olivija Palermo je bio moj izbor. Moja nova dužina kose je veoma zahvalna za održavanje, mogu da je nosim ravno feniranu, uvijenu ili skupljenu u rep.

Promena stila i imidža je nešto što uvek nailazi na dobre kritike. Dovoljno je da imate ideju i da se posavetujete sa profesionalcima. Promena ličnog stila, načina odevanja, stila života pa i frizure može samo doprineti tome da se dobro osećate u svojoj koži i da zračite samopouzdanjem.

Zaposleni u Diktatu slušaju želje svojih klijenata, ali isto tako ne libe se da sa njima podele i dobronamerne savete i to sve u cilju kreiranja negovanog i modernog izgleda. Mi smo napravili mali makeover! Pogledajte kako je to izgledalo!

5dbc22889b6feb8c0203f73e4921660b Vreme je za promenu frizure: Moderni paž Screen Shot 2014 04 28 at 4.14 Vreme je za promenu frizure: Moderni paž Screen Shot 2014 04 28 at 4.15 Vreme je za promenu frizure: Moderni paž dd Vreme je za promenu frizure: Moderni paž Screen Shot 2014 04 28 at 4.151 Vreme je za promenu frizure: Moderni paž

Diktat Institut De Beaute nalazi se na Slaviji u Ulici Internacionalnih brigada 7.

Editors choice